EXCLUSIV. Craiova transferă din Franța! Aruncă în lupta pentru titlu un mijlocaș elvețian. A semnat deja pe 3 ani!

Marian Cărăvan / 03.02.2021, 15:02
EXCLUSIV. Craiova transferă din Franța! Aruncă în lupta pentru titlu un mijlocaș elvețian. A semnat deja pe 3 ani!

Vicecampioana Universitatea Craiova transferă din Franța. Oltenii aruncă în lupta pentru titlu un mijlocaș elvețian. Fotbalistul a semnat deja pe trei ani cu gruparea din Bănie!

Craiova transferă din Franța! Un mijlocaș elvețian în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova face o mutare interesantă pe piața transferurilor. Gruparea din Bănie a adus un mijlocaș elvețian și îl aruncă în lupta pentru titlu. Matteo Fedele a semnat cu vicecampioana un contract pe trei ani și urmează să-și facă din nou apariția în Liga 1.

Craiova a trecut în ultima perioadă printr-o criză. De-abia marți seara, oltenii au simțit din nou gustul victoriei, după o perioadă de „secetă”. Universitatea Craiova a câștigat în Copu, 3-0, cu Politehnica Iași. Craiova venea după o serie incredibilă de șapte meciuri fără victorie. Gruparea cu pretenții la titlu nu câștigase niciun meci în retur, mai mult decât atât, până la victoria cu Iașiul a avut patru meciuri consecutive încheiate cu același scor, 1-1.

Cu 41 de puncte din 21 de meciuri, Universitatea Craiova se află pe locul al treilea în clasamentul Ligii 1, după FCSB și CFR Cluj. Patronul Mihai Rotaru începe să-și facă temele în tentativa de a aduce titlul în Bănie, după o pauză de trei decenii. Craiova reușește un transfer important. Matteo Fedele, un mijlocaș central în vârstă de 28 de ani, vine de la echipa franceză Valenciennes FC. Elvețianul revine la gruparea olteană, unde a mai evoluat în sezonul 2018-2019. Fedele a bifat 25 de meciuri pentru Universitatea Craiova, marcând două goluri.

Născut la data de 20 iulie 1992, la Lausanne, Matteo Fedele are o cotă de piață de 475.000 de euro.

Craiova transfera din Franta. In Banie se intoarce elvetianul Matteo Fedele
Craiova transfera din Franta. In Banie se intoarce elvetianul Matteo Fedele

Craiova are pe listă un discipol al lui Mircea Lucescu

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, are o lungă listă de antrenori pentru banca tehnică a pretendedntei la titlu în Liga1. Ultimul intrat pe lista posibililor antrenori este un fost elev al lui Mircea Lucescu la Șahtior, Donețk, Mariusz Lewandowski. Polonezul acum în vîrstă de 41 de ani, doar o coincidență de nume cu marele atacant al lui Bayern, a adunat sub comanda lui Lucescu331 de prezențe sub tricoul lui Șahtar, dintre care16 în Champions League, între anii 2001-2010, timp în care, povestește, a furat meserie de la marele antrenor român. Mariusz Lewandowski are 66 de meciuri în echipa reprezentativă a Poloniei.Ca antrenor, a pregătit pe Zaglebie Lubin și, în ultima perioadă, LKS Nieciecza.