EXCLUSIV. Culisele războiului intern de la Dinamo. Atacuri dure la Vlad Iacob și fosta conducere + De ce a fost blocată vânzarea clubului. VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.10.2022, 12:30
EXCLUSIV. Culisele războiului intern de la Dinamo. Atacuri dure la Vlad Iacob și fosta conducere + De ce a fost blocată vânzarea clubului. VIDEO

Dorin Șerdean, în continuare acționar majoritar la Dinamo, prin firma Lotus, a lansat atacuri dure la adresa tuturor colaboratorilor săi din Ștefan cel Mare. De la Vlad Iacob până la Iuliu Mureșan și liderii programului DDB, nimeni nu a scăpat de „furia” omului de afaceri, aflat în situația de a-și pierde pachetul majoritar de acțiuni în scurt timp.

Dorin Șerdean, acuzații dure după evenimentele care au dus la retrogradarea lui Dinamo

În primul rând, Șerdean și-a manifestat dezamăgirea față de modul în care Vlad Iacob, despre care susține că a ajuns administrator special la Dinamo la propunerea lui, s-a comportat față de el după acel moment. De asemenea, despre Răzvan Zăvăleanu, singurul care nu a fost atacat „cu talpa sus”, a spus că i-a dat impresia că îl evită în ultima perioadă.

Nu în ultimul rând, Dorin Șerdean a atacat fosta conducere a clubului, fără să dea nume, dar a fost destul de clar că s-a referit la Iuliu Mureșan și la liderii programului DDB, pentru strategia abordată sezonul trecut, la finalul căruia Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. Retrogradare care, după cum susține Șerdean, a blocat în mai multe rânduri preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către diferiți investitori.

Vlad Iacob este cel care l-a dezamăgit cel mai mult pe Șerdean

„(n.r. Despre Vlad Iacob) Oamenii pot să fie de două feluri, cei care te dezamăgesc mai devreme și cei care te dezamăgesc mai târziu. În primul rând să îți fie rușine cu omul care te-a pus în față, ți-a dat o șansă… Întrebați-l. El zice că nu m-a cunoscut. Vezi, Doamne, că el știa că am o relație mai puțin amicală cu conducerea PCH, a zis că mai bine cu PCH… Asta e. Normal că ești dezamăgit. Te uiți la oameni, îi ajuți, cine știa de el acum 4 luni?

Prin 20 septembrie (a vorbit ultima dată cu Răzvan Zavaleanu). L-am sunat, voiam să ne întâlnim, am simțit că mă evită. El a fost constant, dedicat cauzei, nicio problemă.

Normal că am încercat (n.r. să negocieze și el separat vânzarea clubului) și am și avut posibilități, au fost discuții. În urmă cu circa două luni, au fost situații în care mi s-au închis acele oportunități. Totul a început în momentul în care echipa a retrogradat. Nimeni nu își asumă răspunderea. Anul trecut nu am adus eu 53 de jucători, nu am numit eu 5 antrenori. Nu am fost eu în vestiar să desenez tactici. Știți bine cine sunt oamenii aceia (n.r. săgeată către anumiți oameni din DDB).

Nu contează (câți bani pierde). Nu cred că e relevant, nu asta e problema. Consumul nervos nu se poate cuantifica. Sunt eforturi pe care le-am făcut și nu se pot cuantifica. Te dezamăgesc oamenii. Sunt niște chestii nerealiste. Ce se schimbă? Este o rușine să vorbești despre un om în felul acesta, la nivel personal e vorba. Asta e situația. Nu mai contează banii. Eu sunt un om împăcat, am făcut tot ce am putut ca să ajut Dinamo”, a spus Dorin Șerdean la PlaySport Live.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe