EXCLUSIV. Culisele ultimului transfer de la CFR Cluj: „A fost ușor de convins, a semnat cu noi!” Demonstrație de forță a campioanei. VIDEO

Robert Zanfir 24.01.2023, 19:20
EXCLUSIV. Culisele ultimului transfer de la CFR Cluj: „A fost ușor de convins, a semnat cu noi!” Demonstrație de forță a campioanei. VIDEO

Cristi Balaj a anunțat la Playsport Live că Philip Otele (23 de ani) este jucătorul lui CFR Cluj. Nigerianul celor de la UTA a semnat contractul și se va alătura echipei lui Dan Petrescu din vară.

CFR Cluj a început în forță noul an. Dan Petrescu și compania au trecut fluierând de liderul Farul Constanța, 3-0, și s-au instalat pe primul loc al Superligii. Primul gol oficial din 2023 a fost marcat de noul venit Krasniqi, spre bucuria staff-ului tehnic, care a insistat pentru aducerea kosovarului. Iar Neluțu Varga și ai lui se laudă cu o nouă lovitură. L-au convins pe Otele să semneze cu campioana Ligii 1.

Culisele ultimului transfer de la CFR Cluj. Otele a fost „ușor de convins!”

Cristi Balaj a vorbit la Playsport Live despre situația din cadrul clubului. Președintele ardelenilor spune că transferul lui Otele este rezolvat. Deși s-a vorbit despre un eventual schimb cu Roger, oficialul neagă posibilitatea.

„Nu ne așteptam la diferența asta de scor, dar nu suntem surprinși că am câștigat. Cunoaștem valoarea lotului. Cu excepția lui Camora și Deac, suntem în efectiv complet.

Otele a semnat cu CFR Cluj, este jucătorul nostru din vară. Am vorbit cu impresarul, cu  jucătorul… a fost ușor de convins și am semnat un contract cu el din vară. Pentru o sumă de bani – nu, nu îl cerem de acum!

S-a ridicat o discuție că facem un schimb cu Roger. Roger este mai valoros de cât a fost atunci când a venit, din punctul meu de vedere. Diferența dintre Roger și Otele este următoarea. Roger a efectuat pregătirea cu CFR Cluj, dacă ar pleca la UTA, ar putea fi folosit de a doua zi.

Este complicat să mai facem alte transferuri. Nu te poți baza decât pe 22 de jucători. Lista este aceeași, că vorbit de CFR sau alte cluburi. Și mai sunt patru locuri pentru jucătorii formați de club. Lucrăm în acest sens.

Itu a plecat la Iași, Buș la Chindia. Sunt jucători care au jucat mai puțin la noi, s-a întâmplat datorită nivelului crescut al lotului. Sunt jucători buni, dar a fost greu să prindă echipa”, a declarat Cristi Balaj la Playsport Live.

Claudiu Petrila (22 de ani), Ermal Krasniqi (24 de ani) și Daniel Birligea (22 de ani) sunt jucătorii pe care se poate baza Dan Petrescu pe postul de aripă stânga.

Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară.
Nelutu Varga

Urmăriți Playsport.ro și pe