EXCLUSIV. Cum arată cea mai trăsnită mașină de la Mondial: un Corvette colantat cu peste o mie de imagini de la turneele finale

Bădulescu Silvian Justin Gafiuc 23.11.2022, 12:13
EXCLUSIV. Cum arată cea mai trăsnită mașină de la Mondial: un Corvette colantat cu peste o mie de imagini de la turneele finale
  • Cupa Mondială din Qatar este atipică prin multe aspecte. Unul l-am surprins ieri, pe străzile din capitala micuței țări asiatice. Mai exact din The Pearl, cea mai exclusivistă zonă. Un cetățean de origine arabă și-a etalat mașina, de la Corvette, colantată cu mii de imagini de la Campionatele Mondiale anterioare. De la Pele, Maradona, Zico, Batistuta sau Baresi până în prezentul lui Messi sau Cristiano Ronaldo. Oamenii s-au strâns în jurul bolidului și au captat momentul.

Corvette colantat cu mii de imagini din istoria Cupei Mondiale

Cupa Mondială din Qatar este atipică prin mai multe elemente. Unul l-am surprins ieri, pe străzile celei mai exclusiviste zone din capitala Doha, The Pearl.

Mai exact, pe strada, un arab îmbrăcat în hainele tradiționale, după o cină la restaurant, și-a etalat mașina, un Corvette. Până aici, nimic neobișnuit, corect?

Totuși, după cum se poate remarca în imaginile foto sau video, mașina este colantată cu mii de imagini din istoria Cupei Mondiale.

Oamenii s-au strâns ciorchine în jurul mașinii. Proprietarul, foarte relaxat, chiar a permis trecătorilor să se urce la volanul autovehiculului pentru a capta momentul cu o poză.

Veți vedea, pe uși, portbagaj sau capota din față, imagini care ne plimbă prin timp. De la Pele la „eternul rival” Maradona. Din anii 1980 ai lui D10s sau Zico până în 1990 și golurile marcate de Gabriel Omar Batistuta.

Cristiano și Messi, prezenți. Gică Hagi, absent

Evident, din această arhivă pe patru roți nu putea lipsi Mondialul din 1994. Performanța de atunci este inegalabilă pentru români. Și, probabil, va rămâne așa mult timp.

Valderrama este prezent, Gică Hagi nu. Din păcate, nu am reușit să identific, în imaginile colorate, vreuna cu Gică Hagi, jucători români sau naționala României.

Din puzzle-ul de peste 1000 de imagini nu pot lipsi, evident, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, fotbaliști care și-au împărțit scena fotbalului mondial timp de peste un deceniu și jumătate.

Se regăsesc, pe ici, pe colo și alți mari campioni: Ronaldo Nazario sau Il Fenomeno, dublu-câștigător al Cupei Mondiale.

A fost ideea mea să o colantez așa. Nu știu cine va învinge, dar susțin naționalele sud-americane: Brazilia, Argentina, Ecuador. Fotbalul românesc? Știu foarte puține lucruri despre el.”, a spus acesta reporterului Playsport.ro aflat la fața locului.