EXCLUSIV Dan Șucu mai are până să îl ajungă pe George Copos în preferințele fanilor Rapidului: „Atunci îi vom face și lui o melodie” VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.11.2022, 15:26
EXCLUSIV Dan Șucu mai are până să îl ajungă pe George Copos în preferințele fanilor Rapidului: „Atunci îi vom face și lui o melodie” VIDEO

Dan Șucu este extrem de apreciat pentru investițiile pe care le-a făcut în acest sezon la Rapid, atât la nivelul primei echipe, cât mai ales la nivel juvenil. Totuși, proprietarul Mobexpert mai are însă până a-l „întrece” pe George Copos în „clasamentul” emoțional al fanilor rapidiști.

Dan Șucu nu se poate compara momentan cu George Copos în preferințele fanilor Rapidului

A spus-o chiar liderul Peluzei Nord Rapid, Liviu Ungurean, cunoscut mai degrabă sub pseudonimul de „Bocciu”. Acesta s-a arătat satisfăcut de ce a făcut Dan Șucu până în prezent în Giulești, dar a apreciat că acesta se află abia la început de drum și că nu se poate compara momentan cu George Copos, cel care i-a adus Rapidului două din cele trei titluri de campioană din istorie și care a fost poreclit la un moment dat „Berlusconi din Giulești” și a avut parte și de o „compoziție” specială din partea galeriei.

De asemenea, Liviu Ungurean a comentat și faptul că stadionul Rapidului ar urma să poarte o denumire comercială în următorii ani.

„Domnul Dan Șucu de-abia a venit la Rapid. Sunt mulți alți oameni înaintea lui care au pus temeliile la acest nou proiect. Îi urăm succes, este un om potent, avem încredere în idealul dânsului și în puterea dânsului, dar noi nu prea strigăm numele patronilor pe stadion. Cu timpul, când vom atinge performanțele pe care le-am atins cu domnul Copos, probabil că vom scoate o melodie și pentru domnul Dan Șucu. Când conduci un club ca Rapid București, nu este ușor pentru nimeni.

(n.r. legat de faptul că stadionul din Giulești ar urma să poarte numele unui sponsor) Aici nu prea ține de mine, ca lider de galerie. Pot doar să salut acest lucru. Este o mentalitate solidă și se fac lucrurile ca în Occident. Mie mi se pare o normalitate. Dar noi întotdeauna vom merge la stadionul Giulești”, a spus „Bocciu” la PlaySport Live.

Incidente între fanii FCSB-ului și un rapidist la finalul meciului cu West Ham United

Totodată, liderul Peluzei Nord Rapid a dat detalii și despre incidentul care s-a petrecut după FCSB – West Ham United, când un fan rapidist, pugilist de performanță, a fost provocat la o confruntare fizică de mai mulți fani ai echipei roș-albastre.

„Este vorba de pugilistul Florian Ioniță, de la Rapid. Un sportiv care este în lotul național. La începutul săptămânii pleacă în Spania la Campionatul Mondial, să apere steagul național. Și acei… Au trecut pe stradă și l-au lovit cu pumnii. Iar băiatul s-a pus în gardă și i-a invitat la bătaie. Și atunci, acei lei s-au transformat în pisicuțe”, a mai spus Liviu Ungurean.

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe