EXCLUSIV. Daniel Isăilă a oferit prima reacție în legătură cu varianta FCSB. „Niciodată să nu spui niciodată!”

Bădulescu Silvian 18.11.2022, 13:33
EXCLUSIV. Daniel Isăilă a oferit prima reacție în legătură cu varianta FCSB. „Niciodată să nu spui niciodată!”
  • FCSB este, în continuare, în căutare de antrenor. Interimar este Mihai Pintilii pe care patronul Gigi Becali l-ar dori permanent. Totuși, în această perioadă apar mai multe nume legate de banca tehnică a vicecampioanei;
  • Ultimul este Daniel Isăilă (50 de ani), câștigător al Cupei și Supercupei României cu Astra Giurgiu în 2014. Playsport.ro l-a contactat pe managerul celor de la Bani Yas (locul 10 din Emiratele Arabe Unite). Tehnicianul a subliniat că mai are contract în Asia, dar a lăsat o portiță deschisă.

„Niciodată să nu spui niciodată”

Daniel Isăilă este, din 2020, antrenor la Bani Yas, formație din Emiratele Arabe Unite. Românul a încheiat stagiunea 2020-2021 pe locul secund în campionat.

Totuși, în sezonul competițional curent, echipa ocupă doar locul 10 din 14. În ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora Daniel Isăilă ar fi un candidat pentru banca tehnică a vicecampioanei.

Playsport.ro a luat legătura cu Daniel Isăilă, care a menționat că nu a fost contactat de nimeni de la FCSB.

Nu m-a contactat nimeni de la FCSB. Eu am contract aici, la Bani Yas.”

Totuși, fostul jucător de la Rapid a lăsat ușa deschisă.

Dacă voi fi liber… știi cum e, niciodată să nu spui niciodată.”

FCSB se regăsește, în pauza competițională, pe locul 6. Totuși, se află la o distanță de 15 puncte de liderul Superligii, Farul Constanța.

„Daniel Isăilă nu va face ce i se va spune, ci cum va gândi”

Valeriu Răchită (52 de ani), fost jucător la Steaua București, a vorbit despre posibilitatea ca Daniel Isăilă să fie numit la formația din Berceni.

Daniel Isăilă nu va face ce i se va spune, ci cum va gândi și cum a fost pregătit. Dacă vrea să se schimbe politica FCSB-ului, adică să dea putere unui antrenor pe un contract de management cu obiective de performanță clare, pe o anumită perioadă de timp, atunci se poate aduce un antrenor cu licență Pro și coloană vertebrală intactă, nu flexibilă.”, a menționat Răchită la Pro Arena.

Daniel Isăilă și-a început cariera la FC Săcele, în 2006. Ulterior, a bifat experiențe, ca antrenor principal și secund, în mai multe perioade, la FC Brașov.

Între 2014 și 2016 a fost secundul lui Anghel Iordănescu la echipa națională. Ulterior, 2016-2018 l-a găsit la cârma reprezentativei U21.

Din 2018 activează în zona arabă, cu experiențe la Al Hazem (Arabia Saudită) și Bani Yas (Emiratele Arabe Unite).

Singurele trofee cucerite de pe banca tehnică se leagă de Astra Giurgiu, când a cucerit Cupa și Supercupa României după două finale cu FCSB.