EXCLUSIV. Daniel Oprița anunță pe ce stadion va juca Steaua în sezonul viitor al Ligii a II a: „Nici nu se pune problema să jucăm în altă parte”

Claudia Balan / 19.07.2021, 17:17
EXCLUSIV. Daniel Oprița anunță pe ce stadion va juca Steaua în sezonul viitor al Ligii a II a: „Nici nu se pune problema să jucăm în altă parte”

Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorți a țintarului Ligii a II a. Suporterii echipelor de tradiție din al doilea eșalon fotbalistic al țării au așteptat cu sufletul la gură programarea. Nou-promovata CSA Steaua București și-a aflat adversarele din viitorul sezon competițional. Roș-albaștrii vor debuta pe teren propriu cu AFK Csikszereda, duelul fiind programat pe 31 iulie. Daniel Oprița a anunțat pe ce stadion va juca Steaua în sezonul viitor al Ligii a II a, dar și obiectivele echipei pentru acest an competițional.

Daniel Oprița risipește orice emoție și anunță pe ce stadion va juca Steaua în sezonul viitor

CSA Steaua va fi unul dintre punctele de atracție ale stagiunii 2021-2022. Deși nu are drept de promovare în acest moment, meciurile formației din Ghencea vor fi urmărite cu maxim interes de către susținătorii grupării bucureștene. De altfel, tehnicianul Stelei este convins că fanii vor fi lângă echipă indiferent de conjunctură:

Fără discuție, nu e comod să nu ai drept de promovare, dar cred că pentru suporterii noștri acesta nu reprezintă un impediment. Au fost alături de noi în situații mai dificile. Adevărul este că aceste greutăți ne-au făcut să strângem rândurile și să ajungem unde suntem acum. Am convingerea că vom avea parte de sprijin necondiționat din partea fanilor. Ei au un merit enorm că am reușit aceste promovări până în al doilea eșalon. Eu zic că în afara celor care sunt steliști, vor veni și alți iubitori ai fotbalului la meciurile noastre pentru că noul nostru stadion atrage”, ne-a declarat, în exclusivitate, Daniel Oprița.

Nu-l sperie programul și vede o luptă aprigă pentru promovare

Fostul „internațional” s-a declarat mulțumit de programul echipei sale în viitorul campionat. Tragerea la sorți a programului Ligii a II a i-a hărăzit Stelei un parcurs sinuos. Pe 31 iulie, roș-albaștrii încep sezonul cu un meci „acasă” contra celor de la AFK Csikszereda, echipă pe care Oprița o vede una dintre favoritele la promovare:

Nu zic că e un sezon de Liga a II a special. E asemănător cu ultimele două trei campionate. Sunt echipe cu potențial și vom avea parte de o întrecere tare, în mod cert. Deși e prematur să mă pronunț, cred că vom avea parte de o luptă între 4-5 echipe pentru promovare. Petrolul, U. Cluj, Hermannstadt, AFK Csikszereda sunt doar câteva dintre favorite în opinia mea. Oricum, pentru noi nu contează prea mult cine e favorită. Noi vrem să ne facem treaba și să câștigăm fiecare meci”, a mai spus Daniel Oprița.

În ceea ce privește stadionul pe care Steaua va juca în sezonul următor, lucrurile sunt limpezi. Sau cel puțin asta susține tehnicianul grupării militare:

Fără discuție vom juca pe terenul nou. De aceea vă spun că anticipez o prezență numeroasă a publicului la partidele noastre în viitorul campionat. Meciurile de acasă le vom disputa pe stadionul Steaua, așa cum e normal”, a concluzionat antrenorul celor de la CSA Steaua.