EXCLUSIV. DDB, atacat de un fost campion cu Dinamo: „Am card, dar îl am degeaba! Nu poți conduce chiar așa, sunt foarte supărat” VIDEO

Robert Zanfir / 09.08.2022, 19:31
EXCLUSIV. DDB, atacat de un fost campion cu Dinamo: „Am card, dar îl am degeaba! Nu poți conduce chiar așa, sunt foarte supărat” VIDEO

Adrian Ropotan (36 de ani) este convins că mare parte din vina situației în care a ajuns Dinamo le aparține celor de la DDB. Fost mijlocaș în Ștefan cel Mare, Ropotan a vorbit la Playsport Live despre dezastrul fără ieșire pe care pare că îl traversează roș-albii.

Dinamo și-a dat restart după drama retrogradării în premieră, după 74 de ani de istorie. Echipa lui Ovidiu Burcă a câștigat primul meci din Liga 2. Antrenorul a recunoscut că are nevoie de transferuri de top. O variantă ar putea fi Adrian Ropotan. Fostul internațional a recunoscut la Playsport Live că nu ar zice NU unei oferte, chiar dacă nu a mai jucat de trei ani.

DDB, atacat de Adrian Ropotan: „Am cotizat degeaba”

Adrian Ropotan este campion cu Dinamo, în chiar ultimul sezon în care echipa din Ștefan cel Mare a obținut titlul. Fostul mijlocaș nu și-a ascuns tristețea față de situația în care a ajuns echipa sa de suflet.

„Am card, dar îl am degeaba. Am cotizat degeaba. Sunt puțin răutăcios. Sunt foarte supărat pe ceea ce se întâmplă la Dinamo. S-a greșit din start. Nu aș fi spus să aduci acum… să mă aduci pe mine sau un alt jucător. Dar adu oameni care au treabă cu acest fenomen. La un moment dat au adus, dar a fost prea târziu.

Când vii la Dinamo doar că să bifezi o echipa că Dinamo și să iți faci treaba că jucător și Doamne ajuta! Eu vreau să expun ceeea ce am văzut în jocul lui Dinamo: Nu ai avut nici conducători, să fim realiști. Cei care conduceau trebuia să facă ceva, să aducă jucători. Ok, i-ai adus pe Torje, pe Filip, pe Matei. Ai rădăcina, dar crengile unde sunt.

Cei care au venit nu au putut să facă absolut nimic. Acum lumea o să zică de ce nu ne-am propus noi sau ce, voiai să te ia pe tine?!”, a spus Adrian Ropotan la Playsport Live.

Ropotan: Nu mai sunt votant în programul DDB

„Au fost jucători plafonați, nu au făcut față presiunii. Nu ai cum să te bati la retrogradare. S-au păcălit în primul an că au scapăt și în al doilea an vedem ce s-a întâmplat. E dureros, sunt probleme mari financiare, sunt datorii.

Am zis de la primul joc că Dinamo va avea probleme foarte mari. E clar, când nu ai stabilitate, când nu știi ce se vă întâmplă, nu știi dacă eu joc, nu mai joc, vin bani, nu mai vin bani…

Nu sunt votant, nu mai sunt. Sunt dezamăgit pentru că… nu vreau să mai intru foarte mult în detalii. Atunci când m-am dus în program, am fost mai mulți fotbaliști, știam fenomenul. Dacă nu ești în vestiar să trăiești, poți să fii cel mai mare suporter, nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă pe teren, în interiorul unui grup.

Atunci, nu poți conduce chiar așa. Oamenii aia care au condus înainte și câștigai campionate cu ei și erau înjurați, au făcut performanță. Acum, au revenit la putere sau cei care înjurau și voiau să zică că vor atinge cerul… vedem ce s-a întâmplat.

Nu știu dacă au condus liderii galeriei, habar nu am, dar este dureros pentru că s-a ajuns aici și Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie”, mai spus Ropotan la Playsport Live.

Am jucat la o singură echipă Dinamo, acolo am crescut, dar mi se pare ciudat… să fie vreo trei echipe Dinamo. Eu mi-aș dori să ajungă numai echipele Dinamo în prima ligă. Dinamo, echipa tuturor posibilităților.

Ar trebui să o ia de la zero, pentru că sunt datorii foarte mari. Sunt două variante, ori falimentul, ori să vină cineva care să fie prea dinamovist și să plătească o sumă și să cumpere ceva care nu prea e nimic”,
Adrian Ropotan, la Playsport Live.