EXCLUSIV. De ce nu merge Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac ar putea fi prezent la eveniment

Mihai Rosoiu 15.09.2021, 09:41
EXCLUSIV. De ce nu merge Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ion Ion Țiriac ar putea fi prezent la eveniment

15 septembrie este ziua în care Simona Halep și Toni Iuruc vor deveni, în mod oficial, soț și soție. Deși fostul număr 1 mondial și-a luat toate măsurile pentru a fi păstrată discreția, câteva informații au apărut în spațiul public. Numele celor mai importanți invitați sunt deja cunoscute. În schimb, nu s-a vorbit încă despre marii absenți. Puțini sunt cei care știu de ce nu merge Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Fosta colegă de Fed Cup a Simonei Halep nu va fi prezentă la evenimentul de astăzi. Decizia este irevocabilă și are în spate o explicație cât se poate de logică.

S-a aflat de ce nu merge Sorana Cîrstea la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Cu siguranță, căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc poate fi considerată evenimentul monden al anului în sportul românesc. Potrivit informațiilor neoficiale, la eveniment vor participa peste 300 de persoane. Invitații cuplului vin din toate sferele vieții publice din România. Evident, de pe lista celor care vor participa la eveniment nu puteau lipsi numele mari ale tenisului românesc.

Sorana Cîrstea, una dintre puținele românce care au un palmares pozitiv în duelurile directe cu Simona Halep, nu va fi prezentă la nuntă. Partenera de viață a lui Ion Ion Țiriac, fiul celebrului miliardar român, are și un motiv serios. În această perioadă, jucătoarea din Târgoviște se află în Slovenia. Aici, Sorana Cîrstea participă la un turneu în Slovenia, acolo unde a atins faza optimilor de finală.

Ion Ion Țiriac ar putea fi prezent la eveniment

Deși iubita sa se află în Slovenia, Ion Ion Țiriac ar putea să onoreze invitația pe care cu siguranță a primit-o din partea celor doi miri. Deși cei doi nu s-au afișat încă împreună, relația lor nu mai este un secret. Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu solid de mai multă vreme.

Absența Soranei Cîrstea a fost confirmată de un apropiat al celor doi încă de zilele trecute:

Sorana nu va fi prezentă la nunta Simonei Halep pentru că joacă la un turneu în Slovenia. Ion Alexandru a primit invitație, normal. Din ce știu eu, va merge, dar nu știu să vă dau detalii mai multe”, a dezvăluit sursa noastră, care este un apropiat al jucătoarelor de tenis din România.

Aceeași sursă a mai spus că relația dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep nu s-a îmbunătățit, chiar dacă cele două s-au antrenat împreună în urmă cu puțin timp.

Dacă mă întrebați pe mine, turneul acesta a picat la fix. Relația lor este la fel de rece ca până acum. Nu există nicio schimbare în acest sens, chiar dacă s-au pregătit împreună”.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe