EXCLUSIV. De ce nu poate să divorțeze Laurențiu Reghecampf. Șantajul la care este supus de Anamaria Prodan

Alin Buzărin / 14.07.2021, 18:48
EXCLUSIV. De ce nu poate să divorțeze Laurențiu Reghecampf. Șantajul la care este supus de Anamaria Prodan

În urmă cu câteva săptămâni, mass media dădea ca sigur divorțul dintre Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după 13 ani de relație. Mai mult, antrenorul a confirmat informația, specificând faptul că nu va face nicio altă declarație pe marginea acestui subiect, pentru că nu vrea să își facă cei trei copii să sufere. Din acel moment, sexy impresara a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a poza în familia fericită, în femeia cu un soț iubitor și un mariaj rezistent. A mers și mai departe de atât, susținând că soțul său a făcut o glumă la adresa jurnaliștilor, atunci când a afirmat clar și răspicat că da, divorțează. Ana a continuat spectacolul cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, încercând să distragă atenția de la cele declarate chiar de soțul ei și de a ascunde ceea ce este mai mult decât evident: căsnicia sa scârțâie din toate temeliile.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, Reghe ar fi cel care nu mai vrea să mai continue relația cu Ana, iar unul dintre motive ar fi faptul că acesta iubește o altă femeie. Nu de ieri, de astăzi, ci de ani buni. Ar fi vorba despre Florentina Raiciu, un fotomodel celebru de la noi, cunoscută pentru viața ei amoroasă tumultuoasă cu bărbați potenți financiar. Antrenorul nu ar avea o simplă aventură cu blonda extrem de sexy, ci ar trăi o adevărată poveste de dragoste.

Reghe: “Este ultima dată când permit asta”

Atunci când divorțul părea ca și încheiat, Reghe s-a răzgândit, făcând declarații menite să îi compromită și ultima fărâmă de credibilitate rămasă: “Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru SpyNews.ro.

Declarațiile sunt menite să lase impresia că el și sexy impresara încă formează un cuplu, însă, realitatea este cu totul alta, iar sursele Playsport, apropiate familiei Reghecampf, au făcut dezvăluiri uluitoare: “Cum poate cineva să creadă ei mai sunt împreună, dacă Laur a fost în Deltă cu alte femei? Totul este o strategie  lor. Nu, nu mai formează un cuplu, dar de dragul aparențelor au decis să rămână căsătoriți. Oricum nu pot divorța în acest moment, pentru că nu pot depune actele în România, ci numai în America, acolo unde s-au căsătorit. Propunerea de a face acest compromis a fost a Anei, iar Reghe a acceptat. A avut, însă, și o condiție. Ca Ana să nu mai facă nicio declarație în presă pe marginea aceastui subiect. Vă asigur, însă, că nu vor mai putea să se țină mult timp de această strategie, adevărul va ieși la lumină. Tensiunile și certurile dintre ei sunt imense. Ana face presiuni uriașe, ba îl manipulează cu copiii, ba amenință că își face rău, ba că va dezvălui secrete despre Reghe, pentru ca mai apoi să redevină iubitoare. Va obosi și ea la un moment dat să tragă pentru această căsătorie, nu poți să lupți la nesfârșit de unul singur. Nu se va termina bine, vă garantez. Ana nu știe să piardă și nu acceptă să piardă’, ne-a spus un apropiat al celor doi.

Reghe, escapadă în Deltă cu amanta?

În urmă cu două săptămâni, evz.ro publica imagini cu escapa lui Reghe din Delta Dunării. Potrivit declarațiilor unui barcagiu, antrenorul a petrecut trei zile de pomină alături de un bărbat grizonat și de două femei “foarte tinere și botoxate”. Soțul Anamariei Prodan a închiriat o vilă de lux cu un gard foarte înalt, pentru a se asigura că nu poate fi spionat în curte. El a ieșit de pe proprietate numai camuflat, pentru a nu fi recunoscut. Atunci când și-a dat seama că a fost recunoscut, Reghe și-a făcut bagajele și a părăsit localitatea Letea încă de la miezul nopții.