EXCLUSIV. Debeljuh rămâne un caz la CFR! Îi ține în joc de glezne pe Neluțu Varga și Dan Petrescu: „A avut anumite comentarii, anumite cerințe”

Robert Zanfir 24.01.2023, 19:44
EXCLUSIV. Debeljuh rămâne un caz la CFR! Îi ține în joc de glezne pe Neluțu Varga și Dan Petrescu: „A avut anumite comentarii, anumite cerințe”

Cristi Balaj a dezvăluit la Playsport Live că Gabriel Debeljuh (26 de ani) încă nu a acceptat oferta de prelungire a contractului propusă de CFR Cluj. Atacantul este accidentat din luna august și a criticat vehement atitudinea clubului pe timpul recuperării sale medicale.

Dan Petrescu a declarat recent că îl așteaptă la antrenamente pe Gabriel Debeljuh. A fost un semnal transmis către conducerea clubului, deranjată de declarațiile agresive ale jucătorului, din ultimul timp. Atacantul a criticat clubul că nu l-a ajutat și susținut pe perioada operației și a recuperării. Croatul a fost operat în luna august pentru o leziune a ligamentului încrucișat și a meniscului.

Debeljuh rămâne un caz la CFR! Atacantul îi ține în joc de glezne pe Neluțu Varga și Dan Petrescu

La mijlocul lunii decembrie, Debeljuh a lansat o serie de acuzații la adresa celor de la CFR Cluj. Susține că și-a plătit singur recuperarea, dar și transportul și cazarea către clinica din Italia.

„Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nici o relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei. Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat nici un cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR”, a spus jucătorul pentru Gsp.

Totuși, Debeljuh ar avea șanse mari să rămâna la Cluj. Este dorit în continuare de Dan Petrescu. Mai mult, Cristi Balaj susține că CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului pentru trei ani. Există și tensiuni între cele două părți. Debeljuh ar fi cerut mai mulți bani, potrivit președintelui campioanei.

„Nu s-a schimbat absolut nimic. I-am făcut o ofertă de prelungire pentru trei ani de zile. Valoarea contractului este mai mare. Debeljuh a avut anumite comentarii, anumite cerințe legat de ofertă. Rămâne să analizăm, să discutăm cu managementul clubului și să vedem care este concluzia și finalitatea.

Din punctul meu de vedere, ne vom înțelege. Diferențele nu sunt foarte mari, rămâne un jucător valoros, pe care ni-l dorim și de care suntem obligați să avem grijă. El a cerut mai mult decât i-am oferit. Aici a existat o oarecare sensibilitate și este o formă de respect față de el”, a spus Cristi Balaj la Playsport Live.

2 meciuri și 2 goluri adunase Gabriel Debeljuh în sezonul acesta, înaintea accidentării

Eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca. Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou. Să continuu la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club.
Gabriel Debeljuh

Urmăriți Playsport.ro și pe