EXCLUSIV. Decizie de ultim moment luată de Simona Halep și Toni Iuruc în privința nunții. Invitații au fost anunțați deja

Mihai Rosoiu 11.09.2021, 14:14
EXCLUSIV. Decizie de ultim moment luată de Simona Halep și Toni Iuruc în privința nunții. Invitații au fost anunțați deja

Toată lumea bună a sportului se pregătește pentru nunta anului 2021. Căsătoria dintre Simona Halep și Toni Iuruc este punctul de atracție în luna septembrie. Se fac pregătiri pentru un eveniment cum nu s-a mai văzut până acum. Familiile celor doi sunt conectate la maximum. La fel și viitorii soți. O decizie de ultim moment luată de Simona Halep și Toni Iuruc în privința nunții a ajuns deja la urechile invitațiilor.

Cei doi iubiți au hotărât să iasă din tipare și au dat șfară-n țară. Oamenii care vor fi prezenți la eveniment au o singură „interdicție”.

Ce decizie de ultim moment a fost luată de Simona Halep și Toni Iuruc în privința nunții

Cei din anturajul Simonei Halep au dezvăluit că nunta fostei șefe a tenisului mondial va fi una spectaculoasă. De la numele invitaților și până la localul de lux în care va avea loc petrecerea, totul este top class. Nume importante din sport, showbiz sau chiar politică vor fi prezente la eveniment.

Simona Halep și Toni Iuruc vor ca totul să fie pregătit până în cele mai mici detalii. În acest sens, participanții  au fost „instruiți” asupra unui aspect extrem de important. Niciunul dintre cei care au confirmat prezența la petrecerea care va urma cununiei dintre cei doi, nu trebuie să ofere tradiționalul dar de nuntă.

Nuntașii nu vor avea grija darului, dar le pot oferi mirilor ceva

Simona Halep și Toni Iuruc vor deveni soț și soție în mod oficial. Cei doi au decis ca invitații la nuntă să nu ofere un dar constând într-o sumă de bani. În schimb, cei care le vor fi alături la fericitul eveniment le pot oferi câte un cadou. Cum viitorii miri s-au mutat deja într-o casă nouă, variantele pentru cadouri pot fi nenumărate.

Așa că până în ziua în care Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta, participanții la eveniment se pot decide asupra cadourilor.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc care va avea loc peste doar câteva zile va fi un eveniment cu totul și cu totul fastuos. Petrecerea celor doi va avea loc într-o locație de lux, la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Locul secret se află undeva în Constanța, în apropiere de malul mării.

Evenimentul va fi organizat în clubul Fratelli din Constanța, orașul natal al campioanei noastre, care pe 22 septembrie va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Așadar, eveniment mare, la zi mare pentru Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe