Exclusiv. Dezvăluiri din interiorul CSA Steaua. „Ogăraru are un tupeu extraordinar”

Olteanu Ștefan / 27.09.2021, 20:09

Invitat în cadrul emisiunii PlaySport LIVE, Adrian Bumbescu a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul CSA Steaua. În cadrul Clubului Sportiv al Armatei a izbucnit recent un mic scandal care l-a avut în prim-plan pe George Ogăraru. Coordonatorul Centrului de copii și juniori de la CSA Steaua a fost acuzat pentru tăierea salariilor unor angajați ca Adrian Bumbescu, Ștefan Iovan sau Lajos Sătmăreanu. În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Bumbescu a făcut lumină în tot acest scandal.

Dezvăluiri din interiorul CSA Steaua. Ce spune Adrian Bumbescu despre tăierea salariilor

Adrian Bumbescu, invitat special în ultima ediție a emisiunii PlaySport LIVE, a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul CSA Steaua. Una dintre acestea a fost legată despre scandalul tăierii salariilor, care l-a avut în prim-plan pe George Ogăraru. Actualul coordonator al Centrului de copii și juniori de la CSA Steaua a fost acuzat de Rodrigo Mușat, la începutul lunii, că a contribuit la tăierea salariilor de la club. Principalii păgubiți au fost chiar foștii jucători de legendă ai clubului, cu Adrian Bumbescu, Ștefan Iovan și Lajos Sătmăreanu în frunte. Mai mult, în ciuda acestor tăieri de salarii, George Ogăraru ar fi avut grijă să primească o mărire.
Adrian Bumbescu a făcut lumină în tot acest scandal:

George Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult aici! O să fiu acuzat poate, dar foarte mult greșește. De multe ori nu prea e bine văzut. Sigur, hai să fim prieteni și să facem lucrurile în comun, nu să ai tu ultimul cuvânt. Să hotărâm toți, dar când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine. Asta i-am spus și domnului comandant și i-o spun și în față lui Ogăraru, nu am probleme, eu am verticalitate. Eu am început acest proiect și văd că antrenorii cu experiență au fost dați la o parte.
Eu am lucrat cu acești oameni din ’95. Nu exista grupă cu care să nu mergem la turneu final. O grămadă de jucători care au jucat la turnee finale. Acum încercăm să ne calificăm în play-off”, a spus Bumbescu, la PlaySport LIVE.

„Cu tăierea salariilor a fost acuzat cam nedrept!”

În continuare, fostul fundaș legendar al roș-albaștrilor a vorbit și despre tăierea salariilor:

Cu tăierea salariilor să știți că nu a plecat doar de la el. A vrut să facă un buget, a fost acuzat și cam nedrept. Dar nu trebuia lăsat el să negocieze, pentru că nu e de datoria lui. Nu el a venit să propună, el a fost omul care a negociat cu fiecare. Ție îți tai atât, ție îți tai atât, cutare… Dar nu trebuia el. Trebuia cu managerul de secție. Ogăraru nu e managerul, un locotenent e manager.
E problema celui care i-a făcut salariul lui Ogăraru. El a fost băiat deștept, dar de la cât are el și până la cât au ceilalți e foarte mult.
Sunt salarii mici, în comparație cu cât se spune că are el”, a  mai spus Bumbescu.

De unde a pornit tot scandalul

La începutul lunii, Rodrigo Mușat a făcut câteva acuzații dure la adresa lui George Ogăraru. Fostul coordonator al Centrului de copii și juniori de la Steaua l-a acuzat pe Ogăraru, actualul ocupant al poziției respective, că ar fi contribuit la tăierea salariilor mai multor legende, printre care și Bumbescu, Iovan sau Sătmăranu.
Mai mult, potrivit spuselor lui Rodrigo Mușat, George Ogăraru ar fi cerut ulterior o mărire a propriului salariu.

În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru.
Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.

Am fost și eu acolo. Mi-au tăiat și mie din salariu. Dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu?
Și pentru ce? Ca să i se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare”, spunea Rodrigo Mușat, potrivit ProSport.

Dosarul FCSB vs Steaua ajunge pe masa lui Cîțu. Premierul, pus în fața unei situații nedorite în plină pandemie.