Exclusiv Dinamo 7/9: Dorin Iacob face dezvăluiri tari din interiorul clubului

George Drafta 01.06.2023, 10:23
Exclusiv Dinamo 7/9: Dorin Iacob face dezvăluiri tari din interiorul clubului

Dinamo este într-un moment extrem de important, toată suflarea roş-albă fiind foarte aproape să sărbătorească o promovare care părea că s-a îndepărtat după ultima etapă din playoff. 

Minunea s-a întâmplat însă în manşa tur a barajului cu FC Argeş. Când oamenii lui Burcă au avut o prestaţie şi un rezultat pe măsură care le oferă şanse imense de a îşi depăşi rivala la capătul celor două manşe. Despre atmosfera de la echipa dinamovistă va vorbi astăzi în cadrul emisiunii Dinamo 7/9, Dorin Iacob, moderată de Cătălin Alexandru.

 

În studio se va afla şi Ionuţ Zainea, invitatul permanent al emisiunii care începe la ora 19:00. Tatăl lui Vlad Iacob este consilierul conducerii dinamoviste nou instalată odată cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către Red&White. Emisiunea va putea fi urmărită pe siteul playsport.ro, pe contul nostru de Youtube, dar şi pe pagina de Facebook Playsport.

Investitori aşteptaţi odată cu promovarea

Partida tur de pe Arena Naţională dintre dinamovişti şi piteşteni a fost urmărită din tribune de mulţi dintre suporterii de lux ai „câinilor”. Unul dintre ei este şi Cristi Borcea, fostul acţionar din Ştefan cel Mare care a vorbit despre o posibilă implicare a mai multor oameni de afaceri la club. Unul dintre cei la care s-a gândit a declinat însă „invitaţia”. Este vorba despre Cornel Varvara. Alături de care Borcea a urmărit partida de luni seară.

Cornel Varvara, în dreapta alături de celebrul cântăreţ italian Al Bano Carrisi
Cornel Varvara, în dreapta, alături de celebrul cântăreţ italian Al Bano Carrisi

„Nu am de gând să investesc în fotbalul românesc. Sponsorizăm, de exemplu, echipa de baschet de la Bayern Munchen, avem parteneriate, dar niciodată nu va fi vorba de o investiție în sport sau în politică. Am fost la meci și, e adevărat, am fost impresionat.

O atmosferă superbă. Eu am lojă și la Bayern Munchen. M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând pentru a investi în fotbalul românesc”, a declarat omul de afaceri pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe