EXCLUSIV | Dinamo, aproape de o mare lovitură de imagine! Fanii acționari negociază un amical cu Real Madrid. Când va avea loc

Robert Zanfir Cătălin Mureșanu 02.02.2022, 16:07
EXCLUSIV | Dinamo, aproape de o mare lovitură de imagine! Fanii acționari negociază un amical cu Real Madrid. Când va avea loc

Dinamo este aproape de o mare lovitură. Fanii din DDB negociază perfectarea unui amical cu Real Madrid. Meciul de pregătire ar putea avea loc la finalul lunii martie.

Dinamo încearcă să perfecteze un amical cu Real Madrid, care se va juca în capitala Spaniei. Ar fi o adevărată lovitură de imagine dată de suporterii roș-albilor. Playsport a anunțat în exclusivitate despre intențiile echipei din Ștefan cel Mare.

Dinamo, aproape de o mare lovitură de imagine! Fanii acționari negociază un amical cu Real Madrid. Când va avea loc

Aflată în mare suferință în campionat, Dinamo încearcă pe toate căile să își rotunjească veniturile. În sensul acesta, suporterii DDB Spania au luat legătura cu oficialii lui Real Madrid, pentru a perfecta un meci amical.

Playsport a aflat că suporterii acționari l-au contactat pe Emilio Butragueno. Fostul mare jucător al galacticilor și-a dat acordul și urmează ca Dinamo să trimită o scrisoare de intenție.

Din informațiile noastre, dacă amicalul va fi perfectat, se va juca pe terenul secund al lui Real Madrid, Alfredo Di Stéfano, din Valdebebas, pe data de 23 martie.

Perioada nu a fost aleasă întâmplător. La acea dată, campionatele sunt întrerupte pentru a putea face loc meciurilor internaționale.

În lotul galacticilor pentru amicalul cu Dinamo ar urma să fie prezenți și jucători de la prima echipă, dar care nu vor fi convocați la echipele naționale. Totuși, spaniolii vor avea în teren mai mulți jucători de la echipa secundă, Real Madrid Castilla.

Inițial, Dinamo ar fi trebuit să joace într-un patrulater, după cum Playsport a anunțat. La turneu era prevăzută și participarea celor de la Dinamo Mostoles. Echipa, creată din dragoste pentru Dinamo, joacă în Liga a 5-a din Spania.

Formația a fost înființată de către un fan dinamovist, iar, din lot, fac parte jucători de toate naționalitățile. De asemenea, stema acesteia este foarte asemănătoare cu cea a „echipei-soră” din Liga 1, având cei doi câini roșii în logo.

Iuliu Muresan anunță un nou transfer la Dinamo: „Financiar nu avem probleme!”

Iuliu Mureșan anunță că Dinamo ar putea aduce un nou jucător. Mai mult, administratorul special al clubului așteaptă rezolvarea cazurilor lui Steliano Filip și al lui Plamen Iliev.

„Am mai adus jucători. Chiar am vorbit azi cu Flavius Stoican și trebuie să abordăm altfel meciurile. Să stăm mai la cutie și să jucăm pe contraatac. Am pierdut foarte multe puncte și partide.

Vreo 10 jucători au venit, în total, parcă. Mai este doar Kainourgios și în rest am reziliat cu cine trebuia. S-ar putea să mai vină un jucător.

E o situație delicată. Filip și Iliev nu mai vor să joace pentru Dinamo. Nu ne mai putem baza pe ei. Să vedem dacă putem rezilia contractul cu ei. Dacă putem rezilia, atunci putem să mai aducem jucători. Ei sunt cotați la o anumită valoare. Nu pot pleca liberi.

Eu nu doresc răul nimănui, trebuie să primeze spiritul sportiv. Nu trebuie să te bazezi pe anumite depunctări. Dar nu m-ar deranja. Nici dacă s-ar face 18 echipe nu m-ar deranja. Dar nu înseamnă că îmi doresc special acest lucru.

Nu știu dacă Mediașul va da faliment, nu le doresc acest lucru. Dar trebuie să se salveze Dinamo.

Cu FCSB a fost un meci în care echipa a luptat, ei au o valoare în plus, cu jucători foarte buni, tehnică în regim de viteză. Dar am făcut față în cea mai mare parte a partidei.

Am îmbunătățit lotul, asta e părerea mea. Am adus jucători în condiții financiare bune și acum trebuie să vină prima victorie.

Acum trebuie să intre banii pe Deian Sorescu, prima tranșă, am luat și drepturile tv, acum sunt bani. Eu cred că financiar nu o să fie o problemă. Problema o să fie sportivă”, a declarat Iuliu Mureșan.

Urmăriți Playsport.ro și pe