EXCLUSIV. Dinamo mai dă „un asalt” pentru a intra pe Arcul de Triumf: „Alin Petrache a jucat cu mine în echipă, o să îl abordez”

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.10.2022, 10:35
EXCLUSIV. Dinamo mai dă „un asalt” pentru a intra pe Arcul de Triumf: „Alin Petrache a jucat cu mine în echipă, o să îl abordez”

Dinamo are în continuare „interzis” pe noua arenă de la Arcul de Triumf și este nevoită să își dispute meciurile considerate pe teren propriu în afara Capitalei. La Clinceni sau la Giurgiu, în urma suspendării primite după meciul cu Steaua de pe Arena Națională.

Cristi Hîldan poate face lobby pentru ca Dinamo să poată juca pe „Arcul de Triumf”

Acest stadion a intrat de curând în administrarea Federației Române de Rugby, for care are de acum dreptul de a decide cine va juca acolo și cine nu. „Cheia” pentru dinamoviști ar putea fi reprezentată de Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan și primul președinte al programului „Doar Dinamo București”.

Fost jucător important de rugby în Ștefan cel Mare, el este în prezent antrenor secund al acestei formații a clubului alb-roșu. Din această postură a intrat deja de câteva ori pe stadionul „Arcul de Triumf”, pentru diferite meciuri.

Cristi Hîldan a dezvăluit la prima ediție a emisiunii „Dinamo 7/9”, realizată de Cătălin Mureșanu, că a fost coleg de echipă la Dinamo cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, despre care s-ar zvoni chiar că este un fan al clubului din Ștefan cel Mare.

Din această postură, Cătălin Hîldan a spus că, atunci când va avea ocazia să aibă o întâlnire cu Alin Petrache, îl va aborda în legătură cu subiectul închirierii noii arene de la Arcul de Triumf de către echipa de fotbal Dinamo. Măcar pentru a se lămuri de ce acest lucru nu s-a reușit până în prezent.

„Domnul Alin Petrache a jucat cu mine în echipă”

„Am avut 7-8 meciuri deja pe Arcul de Triumf. Este un stadion extraordinar de frumos, mic, cochet, cu o acustică foarte bună, un stadion în care cred că galeria lui Dinamo ar face să tremure orice tricou de pe adversar, și la propriu și la figurat. Da, este un stadion foarte frumos.

(n.r. Dacă a vorbit cu Alin Petrache legat de situația stadionului) Domnul președinte Alin Petrache a jucat cu mine în echipă. Nu știu ce se întâmplă, nu am apucat să abordez acest subiect. Dar cu siguranță, dacă o să mă întâlnesc cu dânsul, sigur o să îl abordez, măcar să fiu și eu informat. Nu am avut timp de așa ceva, nici nu prea ne întâlnim. Eu sunt cu munca mea la Dinamo, el la Federație și nu prea ne intersectăm.

(E loc și de fotbal pe stadionul acela?) Cu siguranță. Eu sunt convins că este loc, dar depinde de cine ia decizia. Nu știu unde este problema. Dar cu siguranță se poate juca. Nu știu unde e cheia și nu știu unde e problema. Pot să vorbesc ce știu”, a spus Cristi Hîldan la „Dinamo 7/9”.

Urmăriți Playsport.ro și pe