EXCLUSIV. Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc ascunde un secret teribil. Dezvăluiri explozive despre dedesubturile mariajului eșuat

Catinca Giosanu 05.11.2022, 07:56
EXCLUSIV. Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc ascunde un secret teribil. Dezvăluiri explozive despre dedesubturile mariajului eșuat

Noi detalii ies la iveală despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Se pare că motivul despărțirii celor doi a fost unul destul de serios.

Conform informațiilor obținute de Playsport.ro, în sufletul jucătoarei de tenis a atârnat greu faptul că omul de afaceri nu ar putea face copii. Iar asta ar fi împins-o la divorț.

Noi detalii despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Dubla campioană de Grand Slam a spus în nenumărate rânduri că își dorește să devină mamă. Toni Iuruc ar vrea și el să aibă moștenitori.

Surse apropiate fostului cuplu au povestit pentru Playsport că fostul soț al Simonei Halep a mers la diferite clinici din Statele Unite ale Americii și din Europa, acolo unde a făcut nenumărate analize și a căutat posibilități de tratament pentru a putea concepe un copil.

Ce a împins-o pe Simona Halep la divorț

Din nefericire, medicii nu au avut vești prea bune pentru el. Specialiștii i-ar fi recomandat fertilizarea in vitro, dar cei care fac parte din comunitatea de machedoni nu vor să audă de așa ceva.

Ocupanta locului 10 în clasamentul mondial al tenisului feminin nu s-a împăcat nici ea cu ideea aceasta. Așa se face că a decis să se separe de Toni Iuruc, după doar un an de căsnicie.

Câți copii își dorește marea noastră campioană

Fosta lideră WTA Simona Halep riscă să primească o suspendare de până la patru ani, după ce a fost prinsă dopată la US Open 2022. Asta ar putea însemna sfârșitul carierei ei.

Sportiva de la malul mării își dorește mai mulți copii. Ea a amânat momentul când va deveni mamă tocmai pentru că visa să mai joace tenis câțiva ani. Românca și-ar putea schimba prioritățile în cazul în care va fi găsită vinovată pentru dopaj.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, spunea Simona Halep, la finalul anului trecut.

Simona Halep s-a revăzut cu Toni Iuruc la o lună după ce a anunțat divorțul de omul de afaceri machedon. Cei doi au dat nas în nas luni dimineață, când au mers la un cabinet notarial, pentru a definitiva procesul de divorț. Cei doi foști soți au avut la dispoziție 30 de zile pentru a se răzgândi în privința divorțului, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Niciunul dintre ei nu a regretat decizia luată, chiar dacă aveau programată cununia religioasă

Urmăriți Playsport.ro și pe