EXCLUSIV. Dublă lovitură pentru Rapid! Jefte Betancor și Yuri au bătut palma cu echipa lui Adi Mutu. Cu ce se alege CFR Cluj

Autori: Robert Zanfir, Sorin Chiriac / 08.08.2022, 22:12
EXCLUSIV. Dublă lovitură pentru Rapid! Jefte Betancor și Yuri au bătut palma cu echipa lui Adi Mutu. Cu ce se alege CFR Cluj

Rapid este la un pas de încă o lovitură de mare impact. Din informațiile Playsport, Jefte Betancor și Yuri au bătut palma cu giuleștenii. Clubul condus de Victor Angelescu și Dan Șucu s-a înțeles și cu CFR Cluj, astfel că mai sunt doar simple formalități până la anuțul mutărilor.

Rapidul este lider în Liga 1, la egalitate cu CFR Cluj, dar nu oprește motoarele pe piața transferurilor. Giuleștenii mai dau o lovitură și îi pun lui Mutu la dispoziție două transferuri de impact. Din informațiile Playsport, Jefte Betancor și Yuri vor veni sub comanda lui Adi Mutu. Playsport a anunțat în exclusivitate și despre transferurile lui Marko Dugandzic, Valentin Costache și Florin Ștefan.

Jefte Betancor și Yuri au bătut palma cu Rapid

Playsport a aflat că CFR Cluj a acceptat ca Jefte Betancor să plece la Rapid. Giuleștenii vor achita 200 de mii de euro în schimbul jucătorului adus de la Farul Constanța. Potrivit surselor noastre, transferul se va oficializa după ce Dan Petrescu îl va avea la dispoziție pe Manuel Pucciarelli.

Nu doar Jetfe va pleca din Gruia cu destinația București. Giuleștenii au ajuns la un acord și pentru brazilianul Yuri, în schimbul căruia vor achita aceeași sumă. În cazul transferului fundașului adus de la Gaz Metan mai sunt de pus la punct mici detalii în ceea ce privește salariul jucătorului.

16 goluri și 2 pase decisive a reușit Jefte în 35 de meciuri jucate pentru Farul.
4 meciuri a jucat Jefte pentru CFR Cluj în Superliga. Nu a marcat niciun gol și nu a dat nicio pasă decisivă
1 gol în 17 meciuri a reușit Yuri Matias pentru CFR Cluj

Mutări anunțate în exclusivitate de Playsport

  • Alexandru Mățan vine împrumut pentru un sezon la Rapid, s-a bătut palma și cu jucătorul și cu clubul
  • Rapid îi plătește în întregime salariul, unul consistent – 18.000 de euro pe lună și are clauză de cumpărare definitivă – 500.000 de euro.
  • S-a ajuns la un acord cu atacantul Jefte Betancor, atât cu jucătorul, cât și cu clubul CFR Cluj, căruia i se va achita suma de 200.000 de euro. Transferul se va oficializa, după ce Dan Petrescu îl va vedea la echipă pe italianul Manuel Pucciarelli.
  • S-a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru brazilianul Yuri, sumă de transfer: 200.000 de euro. Se negociază încă salariul cu fundașul central.

„Jefte Betancor nu va pleca, dar… Eu nu citesc presa și, chiar dacă ar scrie ceva, nu mă mai surprinde nimic. Presa poate să scrie ce vrea. Eu nu sunt patronul, ca să decid, dar, în opinia mea, Jefte nu o să plece dacă sunt eu antrenor.

În rest, nu pot face eu mai multe, nu e problema mea. Eu trebuie să antrenez jucătorii pe care-i am la dispoziție”;
Dan Petrescu, la conferința de presă dedicată meciului cu Inter Club d’Escaldes.