EXCLUSIV. Emoții pentru Ionuț Negoiță și Dinamo. Procesul de bancrută frauduloasă, în linie dreaptă. Instanța a rămas în pronunțare. 13 aprilie, ziua decisivă 

Cătălin Mureșanu 17.02.2022, 11:08
EXCLUSIV. Emoții pentru Ionuț Negoiță și Dinamo. Procesul de bancrută frauduloasă, în linie dreaptă. Instanța a rămas în pronunțare. 13 aprilie, ziua decisivă 
 • Dosarul de bancrută frauduloasă în care fostul șef de la Dinamo este inculpat, alături de alți doi foști oficiali ai clubului, a intrat pe ultima sută de metri. La termenul de miercuri, 16 februarie, instanța a rămas în pronunțare. Pe 13 aprilie putem avea o decizie. 
 • SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul din „Ștefan cel Mare”, este parte responsabilă civilmente în acest dosar. Astfel, suporterii lui Dinamo nu sunt lipsiți de emoții. 
 •  

  Miercuri, la Curtea de Apel București, a avut loc un nou termen în procesul în care Ionuț Negoiță, fostul acționar de la Dinamo, este acuzat de complicitate la bancrută frauduloasă în dosarul de insolvență în care s-a aflat SC Dinamo 1948 SA în perioada 2014-2015. 

  Alături de fostul șef de la Dinamo, în acest proces au mai fost trimiși în judecată, începând cu anul 2017, fostul administrator judiciar al societății, Cătălin Dascăl și fostul oficial al „câinilor”- Valentin Gheorghiță. În postura inculpaților se mai află Elena Cosma, firma Dascăl Insolvency SPRL şi R&I Group SPRL (fostă ZRP Insolvency SPRL)

  Emoții și pentru Dinamo. Societatea care adminsitrează clubul, care se află, din nou, în insolvență, este responsabilă civilmente în dosar 

  Aflată din nou în insolvență, SC Dinamo 1948 SA nu este lipsită de emoții în acest dosar, societatea este parte „responsabilă civilmente”, astfel că o eventuală decizie nefavorabilă împotriva inculpaților ar putea aduce unele complicații și pentru clubul din „Ștefan cl Mare”. 

  „Instanța stabilește termen de deliberare, redactare și pronunțare a hotărârii la data de 13 aprilie 2022”

  Din câte se pare, procesul se află pe ultima sută de metri, instanța a rămas în pronunțare și a fixat un nou termen, în 13 aprilie 2022, pentru deliberare.  

  „Soluția pe scurt: În temeiul art. 391. Alin 1. C proc. Pen. Stabilește termen de deliberare, redactare și pronunțare a hotărârii la data de 13 aprilie 2022. Încheiere. Amânarea inițială a pronunțării. 16.02.2022.”

  În acest dosar, Ionuț Negoiță este acuzat că a votat planul de reorganizare prin care ar fi fost fraudat bugetul de stat. Parte civilă este Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Juridică, în timp ce procurorii încearcă să dovedească faptul că active ale societății cu o valoare netă de aproape 17 milioane lei au fost ascunse sau omise în scopul mai sus menționat. 

   

Urmăriți Playsport.ro și pe