EXCLUSIV. Fața nevăzută a lui Gică Hagi. Gest incredibil făcut de „Rege” pentru Florinel Coman

Radu Bordei 31.10.2021, 13:30

Gheorghe Hagi este cunoscut pentru gesturile și generozitatea sa. Mai ales când vine vorba de tineri, fără mari posibilități, atunci „Regele” se implică de multe ori și recurge la niște gesturi incredibile, care uneori pot schimba viața cuiva.

Așa a fost cazul și unuia dintre cei mai promițători fotbaliști pe care i-a crescut la Viitorul. Acesta a devenit un nume important în fotbalul românesc. Dar, aproape sigur, nu ar fi ajuns într-un punct așa important al carierei, dacă nu ar fi beneficiat de grija lui Hagi. Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile l-a tratat ca pe fiul său.

Gestul incredibil al lui Gică Hagi pentru Florinel Coman. Cum a primit starul FCSB-ului un apartament, pe vremea când evolua la Viitorul

Gică Hagi nu a uitat de greutățile cu care s-a confruntat și el, pe vremea când era tânăr fotbalist. De aceea, are grijă ca puștilor de la Academia lui să nu le lipsească nimic. Aceștia dispun de condiții de cazare foarte bune, de educatori, de îngrijire, alimentație, tot ce le trebuie ca să devină fotbaliști profesioniști. Dar, uneori, Gică Hagi merge și mai departe și încearcă să îi ajute să rezolve și alte probleme majore în viață.

Așa a fost și cazul lui Florinel Coman. Acesta s-a remarcat de tânăr și „Regele” l-a urmărit atent, pentru ca fotbalistul să își atingă potențialul. Florinel provenea dintr-o familie săracă, de aceea Viitorul reprezenta șansa lui.

Părinții au plecat la muncă, în Spania, pe când avea doar 8 ani și a fost crescut de bunici. Tatăl lui a încercat să îl sprijine financiar, ca să poată să continue fotbalul. Șansa i-a surâs la 13 ani, când a fost remarcat de Academia Hagi. Aceasta l-a transferat de la Luceafărul Brăila. De atunci, cariera și viața fotbalistului s-au schimbat definitiv.

Playsport a aflat că Florinel a primit un cadou special de la „Rege”. În timpul unei vacanțe, Hagi l-a surprins pe Florinel că se antrena singur, la Academie. Când l-a întrebat de ce nu a plecat acasă, fotbalistul i-a explicat că nu avea mult spațiu și că nu avea unde să doarmă. Așa că a preferat să rămână în cantonament.

Ca să se asigure că jucătorul nu va mai avea astfel de griji, Hagi a scos din buzunar peste 25.000 de euro și i-a făcut cadou un apartament în Brăila.

A ajuns să valoreze milioane multe

Florinel Coman l-a răsplătit pe Hagi cu niște evoluții excelente, care au atras și transferul la FCSB. 2 milioane de euro a încasat clubul, în 2017, de la Gigi Becali. Fotbalistul a devenit unul din cei mai bine plătiți jucători din Liga 1. Așa că a putut să aibă și el grijă de familia lui. La fel ca și mentorul său, Gică Hagi, Coman nu a uitat de unde a plecat.

Este adevărat că jucătorul nu a mai arătat aceeași constanță, dar valoarea lui tot a crescut și finanțatorul FCSB speră să scoată o sumă frumoasă de transfer pe jucător. Mai ales că există în continuare echipe interesate de fotbalistul crescut de Gică Hagi. Până una alta, Coman speră să obțină primul lui titlu de campion, cu FCSB. Florinel este gata să revină pe teren, după o accidentare lungă și să își ajute echipa în duelul cu CFR și CSU Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe