„Fiul adoptiv” al lui Gigi Becali și-a părăsit protectorul de la FCSB. Nu-i mai răspunde la telefon milionarului

Andrei Alexandra 07.07.2021, 11:43
„Fiul adoptiv” al lui Gigi Becali și-a părăsit protectorul de la FCSB. Nu-i mai răspunde la telefon milionarului

Latifundiarul din Pipera avea o relație speciala cu Bogdan Costicea, pe care-l cunoștea de când era un copil, la un moment dat zvonindu-se, fară însă vreun temei real, că acesta ar fi chiar fiul adoptiv al acestuia!

Cine este „fiul adoptiv” al lui Gigi Becali, patronul FCSB

Bogdan Costicea a fost un om esențial în multe dintre transferurile de juniori pe care le-a făcut FCSB în ultimii ani, iar plecarea să la rivala CFR Cluj, unde a fost numit șef de scouting al Academiei, i-a luat prin surprindere pe apropiații latifundiarului din Pipera.
Puțini sunt cei care cunosc faptul că Gigi Becali și Bogdan Costicea au avut o relație cu totul specială, motiv pentru care, de altfel, s-a zvonit la un moment dat, fară vreun temei real, că Bogdan ar fi chiar fiul acestuia.

Singurul adevăr îl constituie însă faptul că Gigi Becali îl cunoștea pe Costicea încă de când acesta era un copil, întrucât mama să lucrase în palatul din Pipera al patronului de la FCSB. Bogdan a crescut alaturi de nepoții lui Becali și s-a bucurat de aceeași atenție pe care acesta o acorda și rudelor sale de sânge.

Bogdan Costicea, adus la FCSB

Foarte serios, Costicea a învățat de la profesioniștii lângă care a stat, iar talentul, seriozitatea și abilitățile sale în domeniu l-au făcut pe Becali să-l aducă lângă el, la FCSB, unde la numit șef al departamentului de scouting.

Gigi a fost foarte mulțumit de activitatea lui Bogdan. E extrem de implicat în meseria să, a bătut țara-n lung și-n lat pentru a găsi tinere talente. Costicea nu se mai simțea însă în largul sau, în ultima perioada. Avea ceva divergente și cu Bebe Alexe, seful Centrului de Juniori. Costicea dorea să facă totul de unul singur, desi acolo mai sunt și alti profesioniști, cum sunt Bebe sau alti antrenori. Gigi l-a trimis la echipa mare, dar Bogdan dorea să continue ceea ce începuse, munca la nivel de juniori. Așa că a plecat. Nu au existat certuri, Gigi tine foarte mult la el”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi.

Evita să-i răspundă lui Becali

La scurt timp după ce CFR a făcut public transferul lui Costicea, Becali declara pentru GSP:

Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleacă unde le e mai bine. Dacă îi e mai bine la CFR, să se ducă. Mă bucur pentru el. A zis că vrea să plece la CFR și i-am zis: Du-te, tată, la CFR. Să îți dea Domnul bani mulți și bucurie. Nu mă supăr. El a crescut sub ochii mei. I-am zis să plece dacă îi e mai bine acolo.

S-a certat cu ăia acolo… Trebuia să decid dacă dau toată academia afară. I-am zis Băi tată, dacă tu crezi că poți conduce singur, poți fi cât 7 antrenori și să lucrezi singur cât 20, atunci îi dau pe toți afară și te țin pe tine. Nu-l mai voia nimeni!
Aveam de ales. Țineam la el și i-am zis: Bă, nu vreau să aleg, Uite, pentru că țin la tine, stai cu MM la echipa mare. A stat vreo două săptămâni și a zis că vrea să plece. S-a dus, băiatul. Mi-a zis că îl caută CFR de multă vreme și i-am zis să se ducă unde îi e mai bine. Nu m-am supărat și i-am spus că oricând vrea poate veni înapoi, Acolo vă sta o lună, nu se vă adapta. Eu îl cunosc!

Eu nu sunt stăpân de sclavi. Dacă stai la mine, faci ce zic eu. Dacă eu îți dau salariul, faci ce vreau eu. Dar dacă nu îți convine, nu ești obligat să stai. Pleci, chiar îți dau și binecuvântarea”

Deși e la curent cu declarațiile lui Gigi Becali, contactat de playsport.ro, Bogdan Costicea nu a dorit să-i răspundă sun nicio formă patronului de la FCSB. “Nu am nimic de comentat. Vă mulțumesc frumos”, s-a rezumat să spună acesta.

Urmăriți Playsport.ro și pe