EXCLUSIV. Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea! Cristina dezvăluie în ce relații este fostul fotbalist cu ea și copiii

Oana Pascaru / 12.03.2021, 11:08
EXCLUSIV. Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea! Cristina dezvăluie în ce relații este fostul fotbalist cu ea și copiii

S-a împlinit un an de când Bănel Nicoliță a devenit un bărbat liber. Fostul jucător al Stelei și Cristina, cea care i-a fost parteneră de viață timp de șase ani, au decis să divorțeze în februarie, anul trecut. Prețul libertății pentru inimosul Bănel a venit, însă, la pachet și cu suferință. Pe lângă despărțirea de Cristina, o femeie care l-a susținut și l-a readus pe linia de plutire, a fost și despărțirea de copii. Amalia și Natalia sunt cele două micuțe pe care fostul sportiv le-a lăsat în grija mamei lor. Cristina a acceptat, la un an de la divorț, să vorbească despre relația lui Bănel cu ea și cu cele două fetițe. Totul, în EXCLUSIVITATE, pentru PlaySport.ro!

Făureiul mult iubit i-a luat familia și ”minunile”

Fără doar și poate, pe Bănel și Cristina i-a legat o dragoste puternică. Povestea lor de iubire a mers mai departe și pe lume au venit ”minunile” lui Bănel, Amalia și Natalia. Doar că, odată lăsat de fotbal, fostul stelist s-a simțit debusolat. Așa cum pățesc, de altfel, mai toți sportivii care s-au dedicat 100% sportului care le-a adus satisfacții. Și așa a apărut în viața lui Nicoliță Făureiul. De fapt, Făureiul nu ieșise niciodată din inima lui Bănel, dar acum el și-a găsit un scop mai înalt. Să transforme echipa locală de fotbal într-un redutabilă la nivel național. Totul, din banii lui! Iar asta a venit cu un cost mare: pierderea familiei!

Bănel Nicoliță, trup și suflet pentru echipa din Făurei
Bănel Nicoliță, trup și suflet pentru echipa din Făurei

 Motivul rupturii: ”Dădea și ultimul leuț la echipa de fotbal din Făurei”

Nicoliță s-a dus la Făurei, în Liga a 3 a, și a devenit jucător, antrenor, manager, finanțator și tot ce se mai putea. Totul, pentru visul său! Dar asta l-a costat nu doar o bună parte din banii agonisiți din fotbal, ci și familia! Se pare că principalul motiv al rupturii de Cristina ar fi fost implicarea prea mare a lui Bănel, materială și sufletească, în echipa din Făurei.

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădiniță. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, declarau apropiați ai lui Nicoliță, pentru Impact.ro. când s-a aflat de ruptura lor.

”Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei”

Bănel a rămas cu Făureiul lui natal, Cristina cu cele două fetițe. Fosta soție a fotbalistului a acceptat, la mai bine de un an de la divorț, să rupă tăcerea! Fosta Doamnă Nicoliță a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru PlaySport.ro despre relația lui Bănel cu ea și cu cele două fetițe.

“Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, ne-a spus Cristina.

Întorcându-ne la momentul rupturii dintre ei, Bănel și Cristina au ținut inițial ascuns divorțul, însă s-a aflat totul când sportivul a fost surprins pe litoral cu o altă domnișoară. Dar ei s-au apărat susținând că, de fapt, la momentul respectiv, cei doi erau separați deja de doi ani.  Însă, nimeni nu știa acest lucru.

37 de apariții are Bănel în naționala României
37 de apariții are Bănel în naționala României

”Nu știam că joacă la Steaua”

Cristina și Bănel au fost un model pentru mulți fotbaliști. Atunci când și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu, Cristina declara public că a rămas fermeca de simplitatea și naturalețea lui Bănel. Ea a surprins, atunci când a spus că nu știa că Bănel este vedetă, atunci când l-a întâlnit prima oară. ”Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”,  spunea aceasta în ziua nunții. Cei doi și-au unit destinele pe data de 15 iunie 2014 în prezenta celor dragi, în Brăila.

Bănel a jucat la FCSB în intervalul 2005 - 2011
Bănel a jucat la FCSB în intervalul 2005 – 2011

Făurei, la un pas de Liga a IV-a

Echipa pentru care Bănel Nicoliță și-a sacrificat familia nu traversează cea mai bună formă. Aflată în Seria 2 din Liga a III-a, Făurei se află pe loc retrogradabil. Echipa lui Bănel este penultima clasată, cu doar 5 puncte după 10 etape. O singură victorie a obținut Făurei în acest sezon, pe teren propriu cu Râmnicu Sărat, scor 1-0.
Activitatea echipei este coordonată în prezent de Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel.
El declara recent că au reușit să readucă la echipă câteva nume importante și obiectivul este să scape de retrogradare.
În prima rundă din 2021, Făurei primește vizita lui Liești, ocupanta locului 6 din clasament. În meciul tur, cele două formații au remizat, scor 2-2.
Printre jucătorii care au sosit în această pauză la Făurei sunt George Bârsănel, Andrei Pușcașu, George Pungă, Ștefan Duncă și Alexandru Drezaliu.

Frații Nicoliță conduc echipa din Făurei
Frații Nicoliță conduc echipa din Făurei