EXCLUSIV FOTO | Maria Iordănescu, apariție superbă în rochie de mireasă! Cum a venit Gigi Becali la biserică, după ce a refuzat să fie nașul fiicei lui Anghel Iordănescu

Moldoveanu Camelia / 14.05.2022, 13:13

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, Teodor Măgureanu. Mireasa a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare și cu o trenă spectaculoasă. Cu toate că a refuzat să-i fie naș, Gigi Becali nu a ratat acest eveniment special pentru familia selecționerului Edi Iordănescu.

Anghel Iordănescu și-a condus fiica la altar. Maria a strălucit la brațul tatălui ei

Maria, fiica fostului selecționar al României Anghel Iordănescu, s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie cu Teodor Măgureanu. Cei doi l-au avut ca naș pe Gigi Becali, dar se pare că la cununia religioasă lucrurile s-au schimbat. Nu doar că Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB între timp, ci și Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș Mariei. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a lipsit de la eveniment.

Gigi Becali s-a remarcat, în stilul caracteristic, printr-o ținută extravagantă. Patronul FCSB a purtat un costum crem la care a asortat o cașă albastră cu detalii aurii. Acesta a fost extrem de jovial, semn că micile încrâncenări au fost date uitării.

Familia Iordănescu este cunoscută pentru atenția deosebită pe care o acordă vieții spirituale, astfel că slujba Mariei a fost oficializată de 9 preoți. Bineînțeles că și biserica a fost plină de oameni dragi mirilor, toți fericiți să le fie alături într-un moment atât de special.

Maria Iordănescu a optat pentru o rochie prețioasă, cu o trenă impresionantă. Domnișoarele de onoare au purtat rochii albastre, în aceeași nuanță cu buchetul de de flori al miresei. De partea cealaltă, mirele a optat pentru un costum elegant, clasic, negru.

Pentru a se asigura că evenimentul nu o să fie întrerupt de momente neplăcute, Maria și Teodor au apelat la bodyguarzi.

„Din dragoste față de familie, dar mai ales din respect ”

Într-un interviu acordat colegilor de la ego.ro, Maria Iordănescu a  vorbit despre pregătirile pe care le-a făcut înainte de marele eveniment:

Am experimentat puțin din acest sindrom, trebuie să recunosc, înaintea nunții. Până în ultimul moment am sperat că voi putea duce evenimentul la bun sfârșit. M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment. De acum, sunt liniștită. Cam totul este pus la punct, așa că mă pot bucura de toată această perioadă de dinainte de nuntă. Fără emoții, fără stres”, a povestit fiica marelui antrenor român Anghel Iordănescu, pentru Ego.ro.

Cu toate că în România se practică, de cele mai multe ori, ca femeia să ia numele bărbatului cu care se căsătorește, Maria Iordănescu a considerat că este cel mai bine să-și păstreze și numele care a scris și scrie istorie în fotbalul românesc:

„Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și aprecierea vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu. Deși, toată viața am simțit o presiune din acest punct de vedere, acum știu cum să gestionez acest aspect, deci îmi rămâne doar să simt bucuria și onoarea de a purta același nume cu al tatălui și al fraților. Pe de altă parte, schimbarea numelui am asociat-o, încă din copilărie, cumva ca o pierdere a unei părți din identitatea proprie”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru Ego.ro.