EXCLUSIV FOTO. Victorie în primul amical al iernii pentru „câinii” lui Andrei Cristea. Golgeter-ul Bud, istorie pentru CS FC Dinamo

Bădulescu Silvian 26.01.2023, 13:58

CS FC Dinamo, formația din Liga a 4-a București antrenată de Andrei Cristea, s-a impus în primul meci de pregătire al iernii. Liderul din Capitală a învins, la limită, 2-1, vicecampioana din Giurgiu, Dunărea, în partida disputată în Complexul Sportiv „Snagov”.

Mai mult, din informațiile Playsport.ro, Cristi Bud nu mai este jucătorul „câinilor” lui Badea. Acesta ar fi reziliat contractul. Există, însă, șanse ca acesta să evolueze într-un campionat… exotic, după cum a menționat într-o emisiune Playsport LIVE.

CS FC Dinamo, victorie în primul amical al iernii

CS FC Dinamo este liderul la zi din campionatul municipal bucureștean. Dinamo-Badea, cum mai este cunoscută în peisajul fotbalistic autohton, are 13 victorii și o singură înfrângere în 14 partide.

Cu 39 de puncte în clasament, este campioană de iarnă, cu șase lungimi peste Daco-Getica. CS FC Dinamo stă bine și la golaveraj: a marcat 85 de goluri și a primit doar șapte.

Pentru a fi sigură de promovare, Andrei Cristea și elevii săi au început deja pregătirea în vederea returului. Astfel, CS FC Dinamo a disputat, deja, primul amical al iernii. Adversară i-a fost Dunărea Giurgiu, liderul din Liga a IV-a Giurgiu, seria sud.

„Câinii” lui Nicolae Badea s-au impus la limită, scor 2-1. Partida s-a jucat în Complexul Sportiv „Snagov”.

Cristi Bud și-a reziliat contractul cu formația condusă de Andrei Cristea

Totuși, un aspect important este plecarea lui Cristi Bud. Dublul campion al României, din informațiile Playsport.ro, atacantul s-a despărțit de formația din liga a IV-a.

Astfel, liderul din București rămâne fără principala gură de tun din ofensivă.

Am 24 de goluri până acum. După șase meciuri, aveam 19 goluri.”, mărturisea atacantul la Playsport LIVE, în luna decembrie.

Deși are 37 de ani, băimăreanul vrea să continue să joace fotbal. În decembrie, acesta declara că are o ofertă dintr-un campionat.. exotic.

Iubesc fotbalul și nu vreau să mă las. Vreau să joc cât pot, cât mă țin picioarele. Joc și la anul, depinde la ce echipă. Să știți că am ofertă bună și în momentul ăsta, dar din afară. Din liga a 2-a, dar dintr-o țară mai îndepărtată. Din Maldive… să știți că.. Andrei Cordoș (n.r. – fundaș central) a jucat acolo. Dar o să fie din martie, încă mai pot să joc.”, menționa Bud în cadrul aceleiași emisiuni.

Cristi Bud are o vastă experiență la nivel de primă divizie. Acesta a pus umărul la două titluri obținute de CFR, la distanță de zece ani: 2008-2009 și 2018-2019.

În plus, și-a trecut în palmares și două Cupe ale României (2010, 2016), o Supercupă (2010) și un titlu în Republica Moldova, cu Milsami Orhei (2014-2015).

Urmăriți Playsport.ro și pe