Exclusiv. Frate, frate, dar coca-i pe bani! Furnizorul de droguri al lui Toto Dumitrescu ar fi chiar fratele său vitreg, Sică!

Simion Andrei / 27.02.2021, 13:38
Exclusiv. Frate, frate, dar coca-i pe bani! Furnizorul de droguri al lui Toto Dumitrescu ar fi chiar fratele său vitreg, Sică!

După Toto a venit rândul lui Sică Dumitrescu să țină prima pagină a presei naționale în aceste zile. Fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu este acuzat că ar face parte dintr-o rețea de trafic de stupefiante. Și mai interesant este că, în aceste zile, au apărut și alte informații din dosar. Furnizorul de droguri al lui Toto Dumitrescu ar fi chiar fratele său vitreg, Sică!

Sică Dumitrescu trece prin momente dificile
Sică Dumitrescu trece prin momente dificile

Sursele Playsport.ro susțin că aceste informații există în dosarul în care Sică Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri. Potrivit acelorași surse, Sică i-ar fi oferit în nenumărate rânduri „marfă” fratelui său vitreg.

Furnizorul de droguri al lui Toto Dumitrescu ar fi chiar fratele său vitreg, Sică!

Procurorii DIICOT ar fi încheiat pe 24 februarie rechizitoriul prin care Sică, și el fost fotbalist, plus o altă persoană ar fi fost acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicititate la trafic intern de droguri de mare risc.

Sică ar fi fost acuzat că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centrul Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Dosarul ar fi acum trimis spre soluționare la Tribunalul București. În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu.

Toto Dumitrescu, prins sub influența substanțelor interzise

Primul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu despre care s-a aflat că ar avea probleme cu drogurile a fost Toto. Până în momentul depistării lui, tânărul avea o imagine imaculată. Se spunea despre el că este o persoană foarte retrasă, care își selectează atent cercul de prieteni. Avea o carieră strălucită în modelling.

Toto Dumitrescu șl-ar fi procurat droguri de la fratele său vitreg
Toto Dumitrescu șl-ar fi procurat droguri de la fratele său vitreg

De altfel, Toto Dumitrescu este unul dintre modelele masculine cele mai apreciate din România, însă scandalul consumului de droguri i-a afectat grav imaginea. Potrivit raportului înaintat de medici, în organismul fiului lui Ilie Dumitrescu a fost descoperită prezența cocainei. Acest lucru poate fi una dintre pistele anchetatorilor, care au descoperit că Sică i-ar fi furnizat „marfa” fratelui său vitreg.

Sică a vrut să-i calce pe urme tatălui

Deși Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din ultimii 30 de ani, niciunul dintre băieți nu a reușit să-i calce pe urme. Deși Sică a fost fotbalist, acesta nu a reușit să ajungă nici măcar la nivelul primei ligi. Fostul component al „Generației de Aur” a încercat să-i insufle pasiunea pentru fotbal și lui Toto, dar rezultatul a fost dezastruos.

Toto nu a fost pasionat de fenomen și a ales să facă o frumoasă carieră din modelling, actorie și chiar muzică. În mai puțin de un an, Toto și Sică Dumitrescu au avut sau au probleme din cauza drogurilor. Mezinul Toto a fost depistat că a consumat cocaină, în vreme ce Sică este bănuit de trafic cu aceeași substanță.

Sică (27 de ani) este fiul din prima căsătorie a lui Ilie Dumitrescu. Din mariajul lui Ilie cu Nela au rezultat doi băieți, Dani și Sică, iar din relația cu Letiția, au mai apărut doi moștenitori: Toto și Mayra.