EXCLUSIV. Gabriel Tamaș și-a schimbat declarația peste noapte. „La Dinamo sunt amintirile mele”. Fundașul rămâne dezamăgit de reacția „câinilor”: La stadion mă înjuri, pe stradă mă oprești să facem poze”

Claudia Balan / 20.07.2021, 13:13
EXCLUSIV. Gabriel Tamaș și-a schimbat declarația peste noapte. „La Dinamo sunt amintirile mele”. Fundașul rămâne dezamăgit de reacția „câinilor”: La stadion mă înjuri, pe stradă mă oprești să facem poze”

Înjurat tot meciul de către suporterii dinamoviști, cei care par că nu au uitat perioada pe care fostul lor idol a petrecut-o la FCSB, Gabi Tamaș nu a mai rezistat și, la finalul partidei dintre Dinamo și FC Voluntari, a oferit o declarație foarte dură.

Fanii mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute asta e, mergem înainte. Chiar nu mă interesează Dinamo, mai ales după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a spus căpitanul ilfovenilor.

„Poate că eram la cald,. La Dinamo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie”

PlaySport.ro l-a contactat, marți, pe veteranul din defensiva echipei condusă de Liviu Ciobotariu. Acesta era în continuare afectat de reacția tribunei, însă își reconsideră declarația legată de clubul la care a jucat trei sezoane.

Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri. Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem? Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară.”, ne-a declarat fundașul ilfovenilor.

„Ce ai cu nevasta mea? Înjură-mă pe mine, eu joc fotbal, lasă-mi nevasta în pace!”

Gabriel Tamaș, căpitanul de la Voluntari, care deține și funcția de președinte în conducerea formației ilfovene, afirmă că cel mai mult l-au afectat injuriile adresate familiei sale.

Nu spun ce primesc pe Facebook și pe Instagram! E jale. Ce m-a deranjat cel mai tare… nu e că m-au înjurat pe mine, înjură-mă, dacă asta e educația ta, ce pot eu să fac, însă ce ai cu nevastă-mea? Eu joc fotbal, nu nevastă-mea, nu familia mea! Lasă-mi nevasta în pace!”, a declarat Gabi Tamaș pentru Playsport.ro

Dinamo, victorie spectaculoasă și surprinzătoare cu FC Voluntari

Dinamo a reușit să se impună în fața celor de la FC Voluntari, luni, în „Ștefan cel Mare”, în prima etapă a sezonului. Chiar dacă erau creditați cu șansa a doua, din cauza nenumăratelor probleme de lot, „câinii” antrenați de Dario Bonetti au câștigat la limită, 3-2, după un meci spectaculos, în care Deian Sorescu a reușit o triplă și a plecat, în miez de noapte, cu mingea acasă. Suvenir de hattrick.