EXCLUSIV. Giani Kiriță a izbucnit după retrogradarea lui Dinamo: „O gloată de ratați. Ne-au făcut de rușine, să plece toți!” VIDEO Playsport Live

Robert Zanfir 29.05.2022, 23:19
EXCLUSIV. Giani Kiriță a izbucnit după retrogradarea lui Dinamo: „O gloată de ratați. Ne-au făcut de rușine, să plece toți!” VIDEO Playsport Live

Giani Kiriță a explodat la Playsport Live, după retrogradarea lui Dinamo. Dusan Uhrin și compania au remizat cu U Cluj, 1-1, iar „câinii” vor juca în liga a doua pentru prima dată în 74 de ani.

Dinamo nu a reușit minunea, după eșecul din tur, 0-2 cu U Cluj. Fanii au luat cu asalt stadionul din Ștefan cel Mare, dar energia lor nu a fost de ajuns pentru „remontada” roș-albilor. Giani Kiriță spune că toată lumea trebuie să plece. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare a avut un derapaj la adresa jucătorilor: „ Niște ratați”

Giani Kiriță a izbucnit după retrogradarea lui Dinamo: Dusan Uhrin ar fi penibil dacă nu va pleca!

„E greu, am avertizat, am spus despre lipsa de valoare. Am spus că nu o să poată acești jucători să ducă acest baraj.

Toată lumea trebuie să zboare, de la A la Z. Tot. Nu știu cât o să fie băieții ăștia afectați sau Dusan Uhrin. Cu siguranță, Uhrin trebuie să plece. Nu cred că poate să aibă tupeul ăsta să vină și să spună că nu pleacă. E penibil, ar fi chiar penibil”, a spus Giani Kiriță la Playsport Live.

Kiriță: O gloată de ratați

„Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Kiriță la Playsport Live.

Dinamo – U Cluj 1-1. ECHIPELE DE START:

Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Carp, Aloe, A. Radu – Torje, Pierret, Grădinaru – Morar, Irobiso, C. Matei
Rezerve: Cristiano, G. Moura, Jovanovic, Al. Răuță, St. Filip, J. Rodriguez, Bordușanu, A. Bani, Ivanovski
Antrenor: Dusan Uhrin

U Cluj: Gorcea – R. Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, M. Dobrescu – R. Pires, I. Filip, Remacle – Ribeiro, Boiciuc, Tescan
Rezerve: A. Păun – Alarcon, Vomir, Balgiu, Haită, Pîrvulescu, Gugu, V. Alexandru, Hofman
Antrenor: Erik Lincar

Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Vasile Marinescu; A2: Sebastian Gheorghe

Sunt atât de supărat încât nu știu ce aș putea să mai spun. E ușor să găsim vinovați în acest moment. Ar fi trebuit să se gândească la momentul ăsta oamenii care au fost la conducere în ultimii doi ani,
Dănuț Lupu, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe