EXCLUSIV. Gică Hagi, trup și suflet în proiectul dintre Farul Constanța și FC Viitorul! Totul pentru titlul Ligii I! PlaySport a aflat planul măreț al „Regelui”

Sorin Chiriac / 20.06.2021, 23:05
EXCLUSIV. Gică Hagi, trup și suflet în proiectul dintre Farul Constanța și FC Viitorul! Totul pentru titlul Ligii I! PlaySport a aflat planul măreț al „Regelui”

Gică Hagi, trup și suflet în proiectul dintre Farul Constanța și FC Viitorul! Mult așteptata fuziune din fotbalul românesc va fi anunțată luni, 21 iunie, în cadrul unei conferințe de presă care va începe de la ora 12:00. Dar veștile bune nu se termină aici pentru iubitorii fotbalului din Constanța. PlaySport a aflat de un alt anunț important pe care Gică Hagi este gata să îl facă în cadrul evenimentului.

EXCLUSIV. Gică Hagi, trup și suflet în proiectul dintre Farul Constanța și FC Viitorul! Totul pentru titlul Ligii I! PlaySport a aflat planul măreț al „Regelui”

Gică Hagi, trup și suflet în proiectul dintre Farul Constanța și FC Viitorul! Nu mai există niciun dubiu cu privire la implicarea lui Gică Hagi în ascensiunea fotbalului constănțean și nu doar. Luni, 21 iunie 2021, începând cu ora 12:00, la Hotelul Iaki din Constanța va avea loc un eveniment important, în cadrul căreia se va susține și o conferință de presă.
Fuziunea dintre Farul Constanța și FC Viitorul este principalul motiv pentru care acest eveniment este organizat. Proiectul a fost confirmat deja oficial de formația lui Gică Hagi, însă mâine vor fi oferite toate detaliile despre noua echipa, inclusiv staff-ul și ambițiile pe care le va avea în viitor.
Mai mult, PlaySport.ro a aflat și un alt detaliu extrem de important. Gică Hagi va face un anunț uriaș în cadrul conferinței de presă!

Gică Hagi va fi antrenorul echipei

Potrivit informațiilor obținute de PlaySport.ro, tot în cadrul conferinței de presă de luni, Gică Hagi își va anunța propria instalare pe banca tehnică a echipei Farul Constanța.
Așadar, la mai puțin de un an distanță de când a renunțat la funcția de antrenor de la FC Viitorul, Gică Hagi va reveni în „iarbă” pentru a fi cât mai aproape de sportul pe care l-a iubit cel mai mult și care i-a oferit atât de multe momente frumoase.
Gică Hagi nu a dus lipsă de oferte în ultimul în, însă faptul că a ales să revină pe banca noii echipe din Constanța nu poate însemna decât un lucru. Ținta pe care o are Farul Constanța este titlul în Liga I!

Ar fi pentru a doua oară când Gică Hagi cucerește campionatul României din postura de antrenor. În sezonul 2016 – 2017, el a triumfat în Liga I cu FC Viitorul Constanța, la capătul unui sezon în care a scos la rampă o mulțime de jucători foarte tineri, dar care astăzi au ajuns oameni de bază în echipa națională a României. Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Florin Tănase sau Florinel Coman, sunt doar câteva exemple din echipa cu care FC Viitorul cucerea titlul în 2017. De menționat este faptul că cel mai în vârstă dintre cei menționați mai sus era Florin Tănase, având 21 de ani la acea vreme.

Echipa se va numi Farul Constanța, iar în viitorul apropiat ar putea juca pe un stadion de 5 stele

Gică Popescu, președintele clubului FC Viitorul și omul care îi este permanent alături lui Gică Hagi, oferea în urmă cu aproximativ 3 săptămâni câteva detalii importante din proiectul care va revoluționa fotbalul constănțean. Printre mențiunile esențiale pe care le-a făcut ar fi faptul că echipa se va numi Farul Constanța, iar stadionul pe care se va juca va fi cel de la Ovidiu. Însă, doar pentru puțin timp:

Suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș. Administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.
Entitatea comună va juca la Ovidiu. Dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Noi ne vom păstra structura managerială. Echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare”, spunea Gică Popescu, la Digi Sport.

Farul Constanța dă primul tun în Liga I, sub comanda lui Gică Hagi! A luat un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul campioanei CFR Cluj.