EXCLUSIV. Gigi Becali l-a „anihilat” pe Dan Șucu: ”I-am transferat acum pe Radaslavescu și Boboc de la Farul. Se prezintă de azi la echipă”. Ce sumă încasează clubul lui Hagi

Justin Gafiuc / 04.08.2022, 13:39
EXCLUSIV. Gigi Becali l-a „anihilat” pe  Dan Șucu: ”I-am transferat acum pe Radaslavescu și Boboc de la Farul. Se prezintă de azi la echipă”. Ce sumă încasează clubul lui Hagi

Începută cu David Miculescu și Bogdan Rusu, campania de mercato a lui FCSB explodează.
Așa cum Playsport a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali a pus ochii pe perla lui Hagi, Eduard Radaslavescu (18 ani), internațional U19/U20, iar patronul vicecampioanei a și confirmat afacerea.

”Vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea”

”Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac”, a punctat Becali în exclusivitate pentru Playsport.

El a dezvăluit în plus că a bătut palma pentru încă un jucător dela Farul:

”L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”. Fundaș dreapta sau stânga, internaționalul olimpic intrase în ultima vreme într-un con de umbră la Constanța. Nu mai făcea parte dintre titularii frecvenți și obișnuia să fie doar jucător care venea de pe bancă în repriza secundă.

Ar fi achitat 900.000 euro, plus procente la revânzare

Boboc (23 ani) mai avea contract cu Farul până în vara viitoare, astfel încât ar fi intrat în ultimele șase luni de contract la sfârșitul acestui an. Craiovean, el a crescut de mic la Academia lui Hagi, fiind un produs sută la sută al clubului de pe litoral. A participat cu naționalele la Euro U21 din 2019 (semifinale cu Rădoi selecționer) și la Olimpiada desfășurată anul trecut la Tokyo.

La pachet, Becali ar fi achitat pentru amândoi în jur de 900.000 de euro, iar Farul a păstrat și procente de revânzare. E, în plus, și o lovitură dată Rapidului, care a încercat, de asemenea, să-i recruteze în ultimele săptămâni pe cei doi, dar FCSB s-a mișcat mai activ și a plusat peste oferta giuleștenilor.

”Nu mai vând pe nimeni nici dacă vine Papa de la Roma”

Pe de altă parte, patronul din Pipera a anunțat că niciun jucător nu mai e de vânzare în momentul de față:

”Nu-l mai dau nici pe Olaru, nici pe nimeni. Poate să vină și Papa de la Roma, că nu mă mai interesează. Suntem deja cu un picior în grupele Conference League, pot să vând mai bine după aceea, dacă va fi cazul. De ce să iau acum pe Olaru vreo șapte milioane, când poate voi avea posibilitatea să înacsez opt-nouă, nu?”.