EXCLUSIV. I-a rupt degetele lui Mihai Stoica: „Da, este adevărat. I le-am dat peste cap!”. Dezvăluiri de senzație ale lui Răzvan Marin

Moldoveanu Camelia / 18.10.2021, 21:31
EXCLUSIV. I-a rupt degetele lui Mihai Stoica: „Da, este adevărat. I le-am dat peste cap!”. Dezvăluiri de senzație ale lui Răzvan Marin

Răzvan Marin a acceptat provocarea Playsport.ro și a vorbit despre 25 de subiecte de la A la Z. Printre altele, fotbalistul român de la Cagliari a povestit și un episod mai puțin cunoscut. Mihai Stoica s-a ales cu două degete rupte din cauza mijlocașului.

Răzvan Marin i-a rupt două degete lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a ajuns pentru prima dată la FCSB (Director executiv al FC Steaua București) în iunie 2002, după ce a plecat din funcția de președinte a echipei Oțelul Galați. La doi ani distanță a fost numit Manager General. MM Stoica a avut o perioadă de trei ani (2007 – 2010) când a fost sub contract cu Unirea Urziceni, schimbarea a venit în urma unor neînțelegeri cu Gigi Becali. El a revenit însă la echipa „roș-albastră”, acolo unde se află și în prezent.

Răzvan Marin a mărturisit că își dorește să-l convingă pe Mirel Rădoi să română la echipa națională deoarece îl admiră foarte mult. Internaționalul român legitimat la Cagliari îl cunoaște pe selecționer de pe vremea când se juca pe terenul celor de la FCSB, în perioada în care Rădoi și Petre Marin erau colegi. Tot din acea perioadă și-a amintit și episodul în care i-a rupt, fără să vrea, două degete lui Mihai Stoica.

Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă. Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci. E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel 😊 Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor. I-am dat două degete peste cap lui MM Stoica, i le-am rupt!, se băgase în poartă și când am tras un șut…”, a povestit Răzvan Marin pentru Playsport.ro.

Vezi AICI toate dezvăluirile de la A la Z făcute de Răzvan Marin.

„Primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră”

La scurt timp după ce primarul din Mioveni a anunțat că retrage echipa din campionat, Mihai Stoica a venit cu un atac la oficialii clubului argeșean. Controversele după duelul FCSB – CS Mioveni din runda precedentă nu se mai opresc. Asta din cauza arbitrajului care, potrivit mai multor oameni de fotbal, a influențat rezultatul.

Așadar, după ce am analizat cu minuțiozitate – ajutat de prietenii mei virtuali – am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru – minutul 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica – minutul 11 și penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter – minutul 30). Toate la 0-0.

Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din minutul 49. Tot la 0-0. Doar că la alt meci”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Inquam Photos / Adel Al-Haddad