EXCLUSIV Îi va schimba părerea lui Gigi Becali? Florinel Coman, lăudat de unul dintre adversarii celor de la FCSB

George Drafta 11.11.2022, 20:50
EXCLUSIV Îi va schimba părerea lui Gigi Becali? Florinel Coman, lăudat de unul dintre adversarii celor de la FCSB

Atacantul a fost integralist joi seară în partida contra Oţelului din a doua etapă a grupelor  Cupei României la fotbal.

Chiar dacă nu a marcat sau nu a oferit vreo pasă decisivă pentru un coechipier, jucătorul de 24 de ani rămâne unul dintre cei mai apreciaţi din tabăra vicecampioanei. L-a impresionat şi pe Cristi Munteanu, preşedintele egalei de joi seară a roş-albaştrilor în competiţia surprizelor.

„Chiar mă uitam la Florinel Coman ce calităţi i-a dat natura acestui jucător, din păcate a fost mult timp accidentat. Mie mi-a plăcut foarte tare. La fel şi Miculescu pe care s-au plătit 1,7 milioane de euro. FCSB are jucători talentaţi şi foarte tineri”, a declarat fostul mare portar, în exclusivitate la Playsport Live.

Stadionul a fost plin la Galaţi să vadă primul meci mare în oraş după retrogradarea din Superligă, în vara lui 2015.

„La Galaţi este spectacol în tribune vedeţi ce se întâmplă chiar dacă suntem în Liga 2. Într-o seară de joi la ora 21:00 să ai stadionul plin este bine pentru fotbalul românesc. Dacă aseară avea o capacitate de 30.000- 35.000 de locuri s-ar fi vândut toate biletele. Eu am spus că oraşul merită un stadion modern, iar domnul primar mi-a promis că va face tot posibilul.

Noi trebuie să ajutăm cu performanţele noastre, echipa e iubită de oameni, gălăţenii consideră Oţelul ca pe copiii lor. Noi am pregătit foarte bine jocul şi trebuie să recunosc că jucătorii noştri au avut meritul de a anihila jucătorii FCSB-ului, care formează cea mai valoroasă echipă din fotbalul românesc”, a adăugat oficialul gălăţenilor.

Revin la meciurile de campionat

Gălăţenii încearcă să îşi continue ascensiunea. În încercarea de a readuce fosta campioană din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. După promovarea din vară în eşalonul secund, play-off-ul este acum ţinta trupei lui Dorinel Munteanu.

„E o atmosferă bună, în perspectiva meciului de campionat cu Minaur Baia Mare. Trebuie să fim de apreciat că am respectat competiţia, am jucat foarte serios, am reuşit să nu pierdem în faţa FCSB-ului, mai mult consider că am dominat în a doua repriză şi puteam beneficia şi de un 11m la intervenţia lui Andrei Vlad.

După un meci de genul ăsta îţi dai seama unde te afli şi de ce mai ai nevoie ca să fii la acel nivel. Cred că mai avem nevoie de puţină şansă de a prinde play-off-ul. Echipa joacă bine, cu sufletul, respectă tot ce transmite Dorinel de pe bancă. Avem un grup unit şi este o chimie între spectatorii din tribune şi fotbaliştii din teren”, a mai dezvăluit Cristi Munteanu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe