EXCLUSIV. Ilie Năstase merge la finala de la Roland Garros după ani de absență. ”Țiriac o să mă vadă și o să-mi spună: ești nebun!”

Catalan Alexandru / 09.06.2021, 19:12
EXCLUSIV. Ilie Năstase merge la finala de la Roland Garros după ani de absență. ”Țiriac o să mă vadă și o să-mi spună: ești nebun!”

Ilie Năstase se întoarce la Roland Garros! După o absenţă de câţiva ani, fostul nostru mare tenismen merge în weekend să asiste la finalele turnelui parizian, şi la insistenţele propriei soţii

”M-a tot presat soția să mergem la Paris. Mi-era și dor să mă întorc la Roland Garros”

Ilie Năstase rămâne un bărbat galant şi la cei 75 de ani pe care-i va împlini foarte curând. El a decis să-şi ducă soţia, pe Ioana Năstase, la finalele turnelui de tenis pe zgură de la Paris, Roland Garros, programate chiar pentru acest weekend.

Am decis că e vremea să mă întorc în lojele de la Roland Garros, aşa că voi merge în acest weekend la Paris. O fac şi la insistenţele soţiei mele, Ioana, care m-a tot presat să mergem la ediţia din acest an şi pe motiv că vrea să vadă cu proprii ei ochi câteva partide de tenis la cel mai înalt nivel. Nu a văzut niciodată un asemenea spectacol, aşa că a contat şi asta. În plus, mi-era dor să revin la Paris şi la Roland Garros, acolo unde m-am simţit mereu ca acasă şi unde nu am mai fost de câţiva ani”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Ioana si Ilie Nastase
Ioana şi Ilie Năstase, un cuplu care a ştiut să îmbine mereu utilul cu plăcutul

Ce reguli ”draconice” impun francezii

“Sacrificiile” nu vor fi mici din partea soţilor Năstase în actualul context, întrucât efectele pandemiei care încă îşi arată colţii, îi forţează, deopotrivă, pe spectatori şi pe jucători, să treacă prin tot felul de testări. “Am primit de la organizatori deje regulile în baza cărora vom putea asista la finale. Trebuie să ne facem un test antiCOVID-19, cu 72 de ore înainte de plecarea spre Paris, apoi vom fi testaţi regulat, în fiecare zi cât ne vom manifesta intenţia de a intra în celebrul complex sportiv. În plus, este posibil ca la revenirea în ţară să fim obligaţi să intrăm în carantină. Însă toate acestea nu reprezintă o mare problemă. Le vom respecta, fiindcă am decis să-mi duc soţia la tenis. Adică la una dintre marile mele iubiri!”, adaugă Ilie Năstase.

”Sunt pregătit și pentru shopping. Este inevitabil”

Fostul nostru mare tenismen mai spune că din programul zilnic al familiei Năstase nu vor lipsi nici şedinţele de shopping:

Sunt pregătit şi pentru aşa ceva, fiindcă e inevitabil. Ioana nu are cum să rateze o asemenea ocazie şi, cine ştie, poate şi eu voi fi atras de una sau de alta!

Ilie Năstase se va reîntâlni la Paris şi cu bunul său prieten, Ion Ţiriac, la a cărui zi de naştere, celebrată la Madrid, la începutul lunii mai, în plin turneu de tenis pe care-l patronează, a lipsit motivat. “Sunt sigur că m-a iertat pentru faptul că nu i-am spus chiar atunci, faţă către faţă, . Acum, cel mai probabil, vom avea lojele alăturate, fiindcă ştiţi că se aplică regulile acelea de distanţare. Şi mă aştept să mă întrebe iar dacă m-am vaccinat. O să mă facă probabil nebun, cu gestul ăla ştiut de noi toţi, degetul dus la tâmplă. Dar o face de când aveam 16 sau 17 ani, aşa că m-am obişnuit. I-am spus şi lui că personal prefer să mai aştept până să mă vaccinez. Văd că cei de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii au aprobat vaccinul chinezesc şi mă gândesc să apelez la el. Or ştii ăia ce au făcut, dacă virusul ăsta nenorocit s-a născut la ei acolo. Voi vedea, fiindcă nu ştiu nici dacă vacinul chinezesc se va găsi curând pe piaţa românească!”, precizează în stilul său binecunoscut Ilie Năstase.

Care mai crede că la băieţi tot spaniolul Rafael Nadal va fi marele învingător, indiferent de numele adversarului său din finala de duminică.