EXCLUSIV. Ilie Poenaru, la un telefon distanță de Dinamo: „Da, este adevărat!” Antrenorul a dezvăluit totul la Playsport Live

Robert Zanfir / 22.03.2022, 18:51
EXCLUSIV. Ilie Poenaru, la un telefon distanță de Dinamo: „Da, este adevărat!” Antrenorul a dezvăluit totul la Playsport Live

Ilie Poenaru a dezvăluit în cadrul emisiunii Playsport Live că a fost la un singur pas de semna cu Dinamo. Se întâmpla chiar înainte ca roș-albii să îl aducă pe Mircea Rednic, iar cel care l-a contactat a fost Iuliu Mureșan.

Ilie Poenaru este liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Antrenorul a plecat din Ardeal din cauza problemelor financiare grave ale ultimei clasate din Liga 1. Totuși, cariera fostului antrenor de la Academica Clinceni ar fi putut lua o cu totul altă turnură.

Iuliu Mureșan l-a sunat pe Ilie Poenaru. Antrenorul a preferat să semneze cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo s-a despărțit între timp de Mircea Rednic, a încercat varianta Flavius Stoican, iar acum speră să se salveze cu Dusan Uhrin pe bancă.

„Eram în a doua zi de discuții cu Valentin Iordănescu (președintele lui Gaz Metan, n.r.), dar nu semnasem actele, dar telefonul îmi suna. Era din partea lui Dinamo. Nu semnasemn actele, dar ne înțelesesem în toate privințele. Dinamo este un club la care oricine își dorește să antreneze.

La Dinamo, cu insolvența, lucrurile stăteau mult mai OK, dar eu am pus în balanță loturile și performanta pe care mă gândeam să o realizez. Poate da, dacă sunau mai devreme, acum aș fi fost la Dinamo.

Da, este adevărat, eu am fost antrenor un an și jumătate la Dinamo. Veneam după promovarea de la Voluntari, în prima ligă. Am mers la Dinamo, unde am preluat grupa de elita lăsată de Florin Bratu. Am avut apoi o perioadă scurtă și la echipa a doua, cu Diniță, apoi am plecat la Clinceni. Sunt jucători cu care eu am lucrat și, dacă mergam la Dinamo, o mare parte dintre ei îi găseam acolo.

Imediat am primit oferta de la Clinceni, din liga a doua. Era returul campionatului. În iarnă am lăsat Dinamo pentru a prelua Clinceni de la Eric Linkar.

Domnul Iuliu Muresan m-a sunat de la Dinamo”, a declarat Ilie Poenaru la Playsport Live.

Alex Răuță s-a săturat de ce trăiește la Dinamo

Situația de la Dinamo este în continuare extrem de tensionată. Venirea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică nu a pus capăt degringoladei din ”Ștefan cel Mare”. Fotbaliștii sunt nemulțumiți de situația de la club și au ajuns la capătul răbdării. Alex Răuță are un strigăt de disperare.

Obiectivul nostru este să ne salvăm direct, dar va fi foarte greu. La fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să luăm meci cu meci, meciul de la Chindia este ultima finală pentru a ne salva direct. Dacă este nevoie, jucăm pe orice post, şi în poartă dacă este nevoie. Intrăm şi în poartă, numai să salvăm echipa

Doar domnul Mureşan şi domnul Zăvăleanu, care sunt lânga noi mereu. Şi domnul Răducioiu. În rest, nici nu ştiu cine mai este, dacă mai este Cortacero patron, domnul Negoiţă. Nici nu ştiu ai cui suntem, dacă mă întrebaţi. Important este să ne luăm banii, nu contează de unde, să ne luăm salariile şi să salvăm echipa”, a declarat Alex Răuță.