EXCLUSIV. Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? „M-am întâlnit cu Vlad Iacob!” Anunțul momentului pentru fanii „câinilor” VIDEO

Robert Zanfir 03.11.2022, 21:20
EXCLUSIV. Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? „M-am întâlnit cu Vlad Iacob!” Anunțul momentului pentru fanii „câinilor” VIDEO

Ionel Dănciulescu (45 de ani) a dezvăluit în cadrul emisiunii Dinamo7/9 că a vorbit cu Vlad Iacob și că este dispus să revină în cadrul clubului. Fostul mare atacant spune că nu i-ar întoarce niciodată spatele clubului.

Ionel Dănciulescu a debutat spectaculos în emisiunea dedicată lui Dinamo și moderată de Cătălin Mureșanu. Fostul mare atacant al „câinilor” a dezvăluit că ar mai fi putut juca pentru roș-albi și că retragerea din fotbal i-a fost forțată. Acum, „Danciu-gol” este dispus să mai dea o mână de ajutor clubului. Spune că s-a întâlnit cu administratorul special și că lucrurile ar putea merge către o revenire în „haită”.

Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Anunțul momentului pentru fanii „câinilor”

„M-a sunat Vlad Iacob, nu auzisem de el. M-am și întâlnit cu el înainte să ajungă. A fost o tatonare, am vorbit, am spus că îl ajut cu orice are nevoie. Niciodată nu sunt să spun NU lui Dinamo. El nici nu ajunsese la echipă, dar nici acum lucrurile nu sunt în totalitate pe un făgaș normal.

Din punct de vedere sportiv, echipa arată mult mai bine, este meritul special al lui Ovidiu Burcă. Se vede o organizare de joc, o idee a echipei. Dar la nivel administrativ, încă nu e totul ok, cum văd eu lucrurile din exterior. Nu știu care este relația domnului Zăvăleanu cu Vlad Iacob. Nu știu”, a declarat Ionel Dănciulescu la Dinamo 7/9.

Dănciulescu: „Când e vorba de Dinamo nu o să întorc niciodată spatele!”

„Mai este și problema aceea cu chestia de la Tribunal, cu planul de reorganizare. Dacă se aprobă, atunci poți să discuți într-o oarecare măsură, că lucrurile se așează. Continuând așa, eu o văd pe Dinamo intrând în playoff. Ținând cont că sunt câteva echipe care nu au drept de promovare, eu nu văd de ce Dinamo nu ar putea spera.

Când e vorba de Dinamo, niciodată nu o să spun nu. Și nu o să întorc spatele echipei. Depinde ce proiecte sunt la echipă, depinde. Cred că director sportiv m-ar prinde cel mai bine. Faptul de a urmări un jucător, dar a-mi da o opinie, cine ar trebui să vină, cine ar trebui să plece. Cred că mă pricep foarte, foarte bine la lucrul ăsta.

Sunt doi ani de zile de când am ieșit din circuit de la Dinamo. Cred că m-am obișnuit așa, puțin, și cu ideea că nu mai sunt. Urmăresc absolut orice se întâmplă la echipă. Dar niciodată nu o să spun niciodată”, a mai spus Ionel Dănciulescu la Dinamo 7/9.

Urmăriți Playsport.ro și pe