EXCLUSIV | Iuliu Mureșan va fi înlăturat de la Dinamo. Vineri se convoacă Adunarea Generală a Acționarilor clubului

Autori: Robert Zanfir, Cătălin Mureșanu / 10.02.2022, 22:39
EXCLUSIV | Iuliu Mureșan va fi înlăturat de la Dinamo. Vineri se convoacă Adunarea Generală a Acționarilor clubului

Dinamo s-a făcut de râs cu Universitatea Craiova, iar numirea lui Flavius Stoican nu pare să aibă efectele scontate. Playsport a aflat că Iuliu Mureșan, cel care l-a înlăturat pe Mircea Rednic și l-a adus pe actualul antrenor, va fi eliberat din funcție.

Dinamo a ajuns la al patrulea eșec consecutiv în acest început de an, iar echipa lui Flavius Stoican se îndreaptă cu pași mari spre Liga 2. Eșecul cu Universitatea Craiova, 1-6, a pus capac răbdării fanilor, care vor un nou șoc la echipă.

Iuliu Mureșan va fi înlăturat de la Dinamo. Vineri se convoacă Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo

Playsport a aflat că Iuliu Mureșan va fi înlăturat de la Dinamo. Cum fostul șef de la CFR Cluj este administrator special, trebuie convocată Adunarea Generală.

Conform informațiilor noastre, aceasta va fi convocată vineri, cu sprijinul suporterilor reprezentați de Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

În urma acestei acțiuni, se va trece la vot pentru înlăturarea administratorului special.

În momentul în care vor propune revocarea lui Iuliu Mureșan, creditorii, conform legii insolvenței, trebuie să vină cu o propunere de înlocuitor, un alt administrator special. Iuliu Mureșan are în momentul de față drept de semnătură.

Nicolae Badea și suporterii fac front comun împotriva lui Iuliu Mureșan

Această mișcare demonstrează că Iuliu Mureșan și-a pierdut încrederea tuturor la Dinamo, inclusiv a lui Nicolae Badea (președintele fondator al SC Dinamo 1948 SA), care prin Asociația CS FC Dinamo București, deținătoare a 7 la sută cotă socială din SC Dinamo 1948 SA, ar fi convocat AGA.

Mai mult, suporterii, prin Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cu o cotă de 20,06 la sută, au acceptat ideea.  În plus, Mureșan ar fi pierdut chiar și sprijinul lui Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, RTZ Partners SPRL. Ultimul său sprijin și omul alături de care a venit la Dinamo.

Lui Iuliu Mureșan i se reproșează campania de transferuri, iar fanii nu pot uita îndepărtarea lui Mircea Rednic. În momentul în care fostul antrenor a fost dat afară don Ștefan cel Mare, relația dintre administratorul special și Nicolae Badea s-a rupt iremediabil.

Acum o să-i las pe ei să vorbească, să facă și vedem pe urmă. Lumea o să-mi dea dreptate. Nu vreau să comentez în plus, au meci greu azi (n.r. joi Dinamo întâlnește Universitatea Craiova) săptămâna e grea și nu e momentul.

Te rog să discutăm strict de subiectul ăsta! Eu, când o să ies, o s-o fac cu argumente, nu cu povești, cu liste și alte chestiuni. Dacă nu au vrut să meargă pe mâna mea și au ales să meargă pe mâna jucătorilor care acum le-au întors spatele, e treaba lor. Uite că s-a văzut cine e laș!
Mircea Rednic, într-un interviu în exclusivitate pentru Playsport