EXCLUSIV. Juan Bauza, lovitura pregătită de Becali pentru Adrian Mititelu: „FCSB este interesată și Gigi și l-ar dori!” VIDEO

Robert Zanfir / 05.08.2022, 19:32
EXCLUSIV. Juan Bauza, lovitura pregătită de Becali pentru Adrian Mititelu: „FCSB este interesată și Gigi și l-ar dori!” VIDEO

Marian Aliuță (44 de ani) a vorbit la Playsport Live despre Juan Bauza. Gigi Becali a recunoscut că este încântat de mijlocașul celor de la FC U Craiova. Argentinianul a început excelent sezonul, dar s-a accidentat în remiza de pe Arena Națională, 1-1 cu FCSB.

Juan Bauza este noua țintă a lui Gigi Becali. Mijlocașul „inventat” de Adrian Mititelu la Craiova a impresionat în acest început de sezon. A fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în remiza dintre FCSB și FC U Craiova, 1-1, și i-a „deschis” pofta lui Gigi Becali. Din păcate pentru fanii olteni, Bauza s-a accidentat și va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată.

Juan Bauza, lovitura pregătită de Becali pentru Adrian Mititelu

Prezent în studioul Playsport Live, Marian Aliuță l-a lăudat pe Juan Bauza, dar și pe Adrian Mititelu, despre care spune că are ochi la jucător.

„Este un jucător interesant. În ultimii ani au dispărut genul ăsta de jucători, care au o tehnică, un stil de joc mai plăcut spectatorului. Azi, vine un jucător ca el și te fură.

Dar eu cred că este un jucător care poate da mai mult. Are atitudine, știe să țină mingea aproape. Am văzut că FCSB este interesată și Gigi și l-ar dori. Numai din ambiție..”, a spus Marian Aliuță la Playsport Live.

Gigi Becali: Bauza e dintre cei mai buni din campionat!

Gigi Becali a recunoscut că a pus ochii pe un mijlocaș. Inițial, patronul FCSB nu a vrut să dezvăluie un nume, dar în cele din urmă a recunoscut că e vorba de Juan Bauza.

„Tată, am zis și eu așa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferința aia de presă, că mi-l atacă aia de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Stați liniștiți că dacă vreau eu să iau vreun jucător nu are cum să îmi ia mie CFR-ul. Ați văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas”, a spus Becali pentru ProSport.

„Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face că e bun. Dar indiferent de preț nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine și nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători că omul vrea iar să își facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Liga 1. Și ăștia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat și oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul”, a completat Gigi Becali, pentru sursa citată.

M-am uitat la el, a făcut baza, așa cum are el nebunia lui de se implica acolo, poate de multe ori se bagă prea mult acolo. Dar să știi că are ochi la fotbaliști. Într-un timp așa de scurt și-a făcut echipă și alții se chinuiesc patru, cinci ani să ajungă în primele patru, cinci.
Marian Aliuță, la Playsport Live.