EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf, prima reacție după despărțirea de Universitatea Craiova: „Rămân toți în sufletul meu!” Mesaj pentru suporteri

Robert Zanfir 12.06.2022, 21:00
EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf, prima reacție după despărțirea de Universitatea Craiova: „Rămân toți în sufletul meu!” Mesaj pentru suporteri

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova. Antrenorul a declarat pentru Playsport că nu știe ce va urma în cariera lui. Reghecampf a transmis un mesaj pentru fanii olteni.

Universitatea Craiova a anunțat duminică seara despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Clubul condus de Mihai Rotaru a postat pe conturile de social media anunțul încetării contractului. Fostul tehnician al FCSB a venit în Bănie la începutul sezonului, atunci când i-a luat locul lui Marinos Ouzounidis.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după despărțirea de Universitatea Craiova. Mesaj pentru suporteri

25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri a înregistrat Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova, în cele 44 de partide în care a condus clubul lui Mihai Rotaru. Echipa din Bănie a ratat, sub conducerea fostului tehnician, cele două mari obiective anunțate: titlul și Cupa României. Totuși, Reghecampf i-a clasat pe Andrei Ivan și compania pe locul 3 la finalul campionatului. Oltenii vor juca, astfel, în Conference League.

„Se încheie o perioadă frumoasă și grea din viața mea. Mulțumesc mult conducătorilor și jucătorilor, a fost una dintre cele mai intense perioade din cariera mea, am avut extrem de multe de învățat.

O să mi lipsească atmosfera superbă făcută de suporteri, de cei din Peluza Nord, cărora le mulțumesc sincer pentru sprijinul și dedicarea lor. Au fost acolo la bine și la greu.

Rămân toți în sufletul meu, le urez mult succes, am să îi urmăresc cu mare drag în următorul sezon”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Playsport.

Întrebat ce va urma în cariera lui și dacă va reveni pe banca FCSB, tehnicianul a răspuns zâmbind: „Nu stiu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a declarat Reghe pentru Plasysport.

Laurenţiu Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa. În 2011 a pregătit-o pentru puțin timp pe FC U Craiova, ca apoi să activeze la Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl.

În mod normal, dacă nu se întâmplă alte lucruri… în acest moment, nu avem o despărțire de Laurențiu Reghecampf. Repet, este antrenorul nostru. Laurențiu Reghecampf este prietenul meu și mergem înainte.

Ce se va întâmpla într-o lună-două-trei, o săptămână, știți că suntem într-un fotbal balcanic, mioritic și lucrurile nu sunt predictibile. Noi încercăm să dăm predictibilitate acestui fenomen, dar nu ne reușește întotdeauna,
Mihai Rotaru, vineri, la Pro Arena

Urmăriți Playsport.ro și pe