EXCLUSIV | Legătura neștiută dintre Cosmin Olăroiu și mama lui Radu Drăgușin de la Juventus: „O cunosc din tinerețe”

George Drafta 18.12.2020, 18:05
EXCLUSIV | Legătura neștiută dintre Cosmin Olăroiu și mama lui Radu Drăgușin de la Juventus: „O cunosc din tinerețe”

Radu Drăgușin a reușit cea mai spectaculoasă apariție pentru un fotbalist român în acest final de an.

Fundașul a debutat în echipa mare a lui Juventus la 18 ani, chiar într-un meci de Liga Campionilor și a strâns laude pentru evoluțiile sale în tricoul „Bătrânei Doamne”. Unul dintre cei care pariază pe el este Cosmin Olăroiu, al cărui trecut este strâns legat de fotbalistul campioanei Italiei.

„Nu l-am văzut jucând, nu cunosc foarte multe despre el ca fotbalist, dar dacă a ajuns la Juventus la 18 ani, în mod cert are toate șansele să ajungă un fotbalist foarte mare. Câți jucători români joacă la o asemenea echipă la o vârstă foarte fragedă?

Eu îi urez mult succes, mai ales că am fost coleg de școală cu mama lui, cu Svetlana. Drăgușin este un copil născut într-o familie de sportivi, deci cunoaște foarte bine rigorile acestei meserii. Îi urez sincer mult succes”, a fost comentariul antrenorului de la Jiangsu Suning, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Drăgușin a fost junior al Academiei Atletico Madrid din București, iar apoi a fost recrutat de Juventus Torino. La bianconerri a prins minute sezonul trecut la echipa secundă, din liga a treia, iar în această toamnă a fost inclus de Pirlo atât în lotul pentru Seria A, dar și pe lista trimisă la UEFA pentru Champions League. Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 69 al partidei cu Dinamo Kiev, iar apoi și-a făcut debutul în campionat în ultimul minut al jocului împotriva celor de la Genoa.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe