EXCLUSIV. Mircea Lucescu, antrenorul lui Ianis Hagi. Antrenorul lui Dinamo Kiev, dezvăluire în premieră

Marian Cărăvan 12.01.2021, 17:27
EXCLUSIV. Mircea Lucescu, antrenorul lui Ianis Hagi. Antrenorul lui Dinamo Kiev, dezvăluire în premieră

Fiul celui mai bun fotbalist român din toate timpurile este în atenția lui Mircea Lucescu. Cel mai vârstnic antrenor din istoria Ligii Campionilor a vorbit despre Ianis Hagi, tânărul fotbalist al liderului din Scoția, Glasgow Rangers. Reputatul tehnician a făcut dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate pentru playsport.ro.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Ianis Hagi

Deși a avut un început modest de sezon, Ianis Hagi traversează acum o perioadă fastă la echipa sa de club. Rangers e lider detașat în Scoția, iar evoluțiile internaționalului român sunt apreciate de toată lumea. Fiul celui mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi, a intrat și în atenția reputatului antrenor Mircea Lucescu. Tehnicianul lui Dinamo Kiev a făcut dezvăluiri în premieră despre Ianis Hagi. Ce și-ar fi dorit Il Luce?

„Ianis ar fi avut nevoie de un antrenor ca mine, care știe să lucreze cu tinerele talente. Dar a fost prea scump și nu mi-am permis să-l cumpăr”, a spus Mircea Lucescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru playsport.ro.

Venerabilul tehnician, în vârstă de 75 de ani, e de părere că lumea trebuie să aibă răbdare cu Ianis, chiar dacă tânărul fotbalist al lui Rangers e privit cu scepticism.

„Să fiți siguri că, în curând, va avea declicul pe care îl așteaptă toată lumea și va deveni mare. Poartă povara imensă a numelui, de aceea l-am îndrumat pe Răzvan (n.r. – Răzvan Lucescu) să se facă portar, să nu fie comparat în permanență cu mine”, a mai declarat Il Luce.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Ianis Hagi!
Mircea Lucescu, antrenorul lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi e lider în Scoția. Internaționalul român e dorit de PSG

Ianis Hagi a fost titular în meciul pe care Rangers l-a câștigat în deplasare cu Aberdeen (scor 2-1). Internaționalul român a fost aproape de a marca în minutul 7. A bifat 82 în acest meci, fiind înlocuit cu Bongani Zungu. Deși a primit o notă mică, asta nu le-a scăzut altor cluburi interesul pentru Hagi jr. Chiar finalista ediției precedente a Ligii Campionilor e pe urmele lui Ianis Hagi. Astfel, fotbalistul român ar putea face echipă cu Neymar și Mbappe la PSG.

Conform celor de la Inside Mercato, o publicație pe rețelele de socializare care pretinde că are informații din culisele cluburilor, interesul pentru Ianis Hagi este real. Se știe că noul antrenor își dorește schimbări importante în lotul campioanei Franței. Pochettino a fost adus ca să cucerească trofeul Ligii Campionilor pentru PSG. De aceea argentinianul încearcă pună la punct planurile pentru la vară. Pochettino își dorește un mijlocaș ofensiv tehnic, cineva care să fie capabil să joace lângă starurile Nemar sau Mbappe.

Ianis Hagi are 4 goluri și 10 pase decisive în acest sezon, fiind unul dintre remarcații celor de la Rangers.

Urmăriți Playsport.ro și pe