EXCLUSIV. Mirel Rădoi, avertizat în privința lui Mihai Rotaru: „Nu există prietenii în fotbal!” Ce urmează la Universitatea Craiova. VIDEO

Robert Zanfir 06.09.2022, 19:18
EXCLUSIV. Mirel Rădoi, avertizat în privința lui Mihai Rotaru: „Nu există prietenii în fotbal!” Ce urmează la Universitatea Craiova. VIDEO

Dani Coman (43 de ani) este convins că Mirel Rădoi va fi unul dintre marii antrenori ai României. Prezent în studioul Playsport Live, fostul președinte de la Hermannstadt lansează un avertisment pentru actualul antrenor de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi a fost la un pas de a da marea lovitură. Universitatea Craiova a pierdut dramatic calificarea în grupele Conference League. Totuși, în campionat echipa nu este la nivelul pe care îl așteaptă Mihai Rotaru. Etapa trecută a pierdut cu Hermannstadt. Prilej pentru critici să amintească de relația dintre omul de afaceri din Bănie și fostul tehnician, Laurențiu Reghecampf.

Mirel Rădoi, avertizat în privința lui Mihai Rotaru

Dani Coman a plecat de la Hermannstadt din cauza problemelor financiare ale clubului. Același parcurs al carierei l-a avut și în mandatul de la Astra. Fostul portar al naționaloi poate considera, astfel, că are experiența suficientă pentru a le da sfaturi tehncienilor aflați la început de drum.

Coman este convins că Mirel Rădoi va fi unul dintre marii anatrenori ai fotbalului românesc. Cu toate acestea, îi recomandă să nu se bazeze mult pe amicițiile și relațiile din sistem.

„Mie mi-a plăcut foarte mult gândirea lui Mirel, încă de când antrena națională. Cred în el, singurul lucru de care are nevoie este liniștea. Sunt ferm convins că în viitorul apropiat Craiova se poate bate pentru titlu și pentru cupele europene.

E un antrenor tânăr, care a progresat extrem de mult, și ca om, ca inteligenta, ca stăpânire de sine, ca implicare. Sunt ferm convins că vă fi unul dintre marii antrenori pe care îi va avea România.

Pritenii în fotbal nu există, decât dacă nu ești angajat. Dacă ești angajat, lucrurile se schimbă semnificativ. Nu există prietenie în fotbal.

Eu îl cunosc foarte bine pe Mihai Rotaru. Eu cred că va avea răbdarea necesară pentru a construi o echipă mare la Craiova. Despre Mirel am numai cuvinte de laudă. Sunt convins că vor mai aduce jucători”, a declarat Dani Coman la Playsport Live.

„De ce acum? Condițiile au fost altele acum. N-aș vrea să speculeze că partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Condițiile au fost altele și au fost acceptate de ambele părți. De aici încep să-mi fac cartea de vizită. Va trebui să fim concentrați. Sunt nerăbdător să încep munca. Personal, nu mai aveam răbdare să stau acasă. La un moment dat, chiar și familia mă punea să fac ceva, așa că a trebuit să vin undeva. Până acum, doar vedeam meciuri, citeam cărți, iar lucrul ăsta mă furta”,
Mirel Rădoi, la instalarea pe banca Universității Craiova

Urmăriți Playsport.ro și pe