EXCLUSIV. Mișcări de trupe în DDB / Asociația Peluza Cătălin Hîldan. Ședință de ultim moment, s-au luat decizii importante

Cătălin Mureșanu 20.09.2022, 13:10
EXCLUSIV. Mișcări de trupe în DDB / Asociația Peluza Cătălin Hîldan. Ședință de ultim moment, s-au luat decizii importante
  • Liderii zonali din cadrul programului „Doar Dinamo București” au discutat, luni, într-o ședință online, în care s-au luat decizii importante;
  • PlaySport.ro a aflat că Eduard Galan, noul președinte DDB, urmează să-l înlocuiască, cel mai probabil, pe Nicu Tararache în conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan;
  • O altă mutare importantă discutată este legată de posibilitate ca fanii activi din cadrul DDB să semneze adeziuni pentru a deveni membri direct în APCH. 
  • Membrii cotizanți activi din cadrul „Program Doar Dinamo București” și-au ales, de curând, un nou președinte. Eduard Galan, liderul DDB Brașov, a câștigat alegerile, a preluat mandatul și a început deja să își implementeze ideile. 

    Astfel, luni, a avut loc o ședință foarte importantă cu liderii zonali din țară și cu cei din străinătate prin care au fost anunțate primele mutări și s-au discutat mișcări de ultim moment pentru fiecare cotizant din cadrul DDB. 

    Mișcări de trupe în DDB / Asociația Peluza Cătălin Hîldan

    Prima decizie importantă este legată de numirea lui Eduard Galan în conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan, acționarul, cu o cotă de 20,06%, în cadrul SC Dinamo 1948 SA și entitatea care administrează Programul DDB. Noul președinte urmează să-l înlocuiască, cel mai probabil, pe Nicu Tararache, fost lider al Peluzei Cătălin Hîldan și unul dintre fondatorii DDB. 

    • În acest moment, conducere APCH este formată din Elias Bucurică (președinte), Nicu Tararache și Adrian Rebenciuc (membri). 

    Fanii din DDB pot deveni membri și în APCH

    La capitolul „planuri de viitor”, conducerea DDB plănuiește o mutare interesantă. Este vorba de o modificare de formă a asociației, prin care fanii cu carduri valide pot semna o adeziune pentru a deveni membri și în cadrul Asociației Peluza Cătălin Hîldan.

    Eduard Galan va fi împuternicit pentru a rezolva această mutare foarte importantă. Practic, fanii care vor sprijini cu bani clubul pot face parte direct din APCH. Repetăm, Asociația Peluza Cătălin Hîldan deține o cotă socială de 20,06% în cadrul SC Dinamo 1948 SA. 

    Va fi constituită o comisie de cenzori pentru transparența sumelor colectate prin intermediul DDB

    PlaySport.ro a aflat că în cadrul ședinței s-a mai discutat și posibilitatea constituirii unei comisii cenzori ai APCH prin care va fi comunicată membrilor DDB balanța trimestrială a sumelor, cu venituri și cheltuieli, surse și destinații. Practic, este vorba de o transparență a sumelor colectate prin program, o altă nemulțumire a multor persoane din și din afara DDB în trecut.

     

Urmăriți Playsport.ro și pe