EXCLUSIV. Momente dramatice pe Arena Națională: „Au lovit niște doamne! Un băiat se va opera” Mărturii incredibile despre haosul de la FCSB – Rapid. VIDEO

Robert Zanfir 08.11.2022, 06:29
EXCLUSIV. Momente dramatice pe Arena Națională: „Au lovit niște doamne! Un băiat se va opera” Mărturii incredibile despre haosul de la FCSB – Rapid. VIDEO

Liviu Ungurean a vorbit despre momente cumplite trăite de fani nevinovați înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Liderul galeriei Rapidului acuză atitudinea jandarmilor și vorbește despre abuzuri și exces ale oamenilor de ordine.

Derby-ul din teren, FCSB – Rapid, a fost la înălțime. Despre altitudine a fost vorba și în privința fanilor Rapidului. Giuleștenii au fost trimiși de organizatori pe rândurile de sus ale peluzei. „Astea sunt găinării! Doar la noi se întâmplă”, a reacționat Adi Mutu. Dincolo, fanii FCSB au abuzat de mesaje rasiste. La final, ambele tabere au acuzat atitudinea forțelor de ordine față de spectatori.

Momente dramatice pe Arena Națională: „Au lovit niște doamne! Un băiat va intra în operație”

Liviu Ungurean acuză haosul din fotbalul românesc. „Bocciu” spune că liderii galeriilor plănuiesc să boicoteze fotbalul românesc, dacă forțele de ordine vor mai continua cu abuzurile. Șeful suporterilor rapidiști a vorbit la Playsport Live despre momentele cumplite trăite de fanii inofensivi din cauza jandarmilor.

„În primul rând ne-a deranjat organizarea. Toți suporterii Rapidului au fost tranformați în pușcăriași. Ne-am simțit josnic, parcă eram în acele filme cu lagărele staliniste. Am fost umiliți. Nu ni s-a explicat nimic, ne-au spus că dacă nu ne convine, să plecam acasă.

Am discutat azi cu avocați, am angajat avocați și ne vom caută dreptatea în justiție. Suntem cetățeni cu drepturi depline, nu suntem criminali. Noi mergem să ne susținem echipa pe care o iubim. Nu cred că galeria Rapidului are antecedente.

Pe toate stadioanele din Romania suntem filmați 24 din 24. Jandarmeria își înfiltrează între noi civilii. Noi îi cunoaște, știm lucrurile astea, dar îi respectăm. Mergem acolo să încurajăm echipa, nu să facem nenorociri”, a declarat Liviu Ungurean la Playsport Live.

Agresivitate, violență, abuzuri la FCSB – Rapid

„Bocciu” declară că nici copiii sau doamnele nu au scăpat de excesul de zel al reprezentanților forțelor de ordine. „Suntem o galerie civilizată, copii, femei, suntem civilizați, mergem să încurajăm o echipă de fotbal.

Au fost lovite niște doamne în fața mea. Am chemat comandantul și l-am întrebat. Domnul comandant a luat măsuri și a trimis băieții din batalion, care erau mai agresivi, i-a trimis în altă parte. Nu este normal să ne vorbească la per tu, că nu am făcut școala împreună.

Este pentru prima oară când am simțit. Am fost la Sepsi unde firma de pază ne-a pus să ne descălțăm, ne-am supus. Dar ce-am pățit aseară, să fim pozați….

Avem un băiat care este internat și mâine intră în operație. În ce lume trăim, ce se urmărește, că asta nu înțelegem. Ce se urmărește, să răspundem cu violență și noi?!”, a încheiat Liviu Ungurean la Playsport Live.

Nu facem presiuni. Domnul ministru trebuie să răspundă pentru subalternii dumnealui. O să ne ducem către instanță. Sunt filmări, sunt fotografii, sunt destule. Trăim într-un stat polițienesc,
Liviu Ungurean la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe