EXCLUSIV. Nașul Gigi Becali, mesaj tranșant după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea la națională: „Pe finul Mirel Rădoi îl iubesc! Mă rog la Dumnezeu”

Autori: Bădulescu Silvian, Catalan Alexandru / 12.10.2021, 12:08
EXCLUSIV. Nașul Gigi Becali, mesaj tranșant după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea la națională: „Pe finul Mirel Rădoi îl iubesc! Mă rog la Dumnezeu”

Mirel Rădoi a șocat pe toată lumea la conferința de presă de după meciul cu Armenia. Acesta a declarat că nu își va prelungi contractul de selecționer al naționalei după luna noiembrie, când expiră actuala înțelegere.

Cuvintele lui Gigi Becali pentru selecționer

Exclusiv pentru Playsport, patronul echipei FCSB, Gigi Becali speră ca finul său să ia cea mai bună decizie. Surprins, la fel ca toată lumea fotbalului, acesta are încredere în Mirel Rădoi.

„Eu nu mă pricep la fotbal, așa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a declarat patronul echipei roș-albastre.

Fost antrenor al FCSB-ului în perioada 2015-2016, actualul selecționer consideră că cea mai bună soluție pentru înlocuirea sa ar fi Cosmin Olăroiu. Totodată, el a menționat faptul că „aș mai antrena în România, dacă ar fi o echipă serioasă, care să nu mă dea afară după 3 luni”.

Mirel Rădoi își dorește să antreneze o echipă de club

În urma declarațiilor de după meci, Rădoi a menționat că nu știe cât va dura pauza pe care și-o va lua după încheierea contractului cu FRF.

„Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi mai continua la echipa națională”.

El a fost pus în funcție în noiembrie 2019. A venit la echipa de seniori după o perioadă foarte bună pe care a avut-o la naționala under-21. Mirel Rădoi  își va duce la bun final contractul, fără a-l mai prelungi. Ultimele două partide ale acestuia vor fi acasă, cu Islanda și deplasare în Liechtenstein. După aceste două partide, bilanțul acestuia va ajunge la 19 meciuri pe banca reprezentativei de seniori a României.

„Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu victorii și să ne despărțim frumos. E momentul să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel” au fost cuvintele adresate jurnaliștilor, după meciul cu Armenia.

Antrenor tânăr, acesta dorește să revină la o echipă de club, cu un proiect serios. În cadrul conferinței, selecționerul și-a autoevaluat mandatul pe care l-a avut spunând că „eu mi-aș da nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent”. Mirel Rădoi a ajuns cu echipa națională under-21 în semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia și San Marino 2019. De asemenea, el a stat pe banca și la Jocurile Olimpice din Tokyo, unde naționala under-23 n-a depășit faza grupelor.