EXCLUSIV. O formație din Serie A, pe urmele lui Andrei Cordea. Reacția jucătorului: „Vreau să joc din ce în ce mai bine și să îmi fac treaba pe teren!”

Bădulescu Silvian Justin Gafiuc 16.09.2022, 12:02
EXCLUSIV. O formație din Serie A, pe urmele lui Andrei Cordea. Reacția jucătorului: „Vreau să joc din ce în ce mai bine și să îmi fac treaba pe teren!”
 • Andrei Cordea este unul dintre cei mai în formă, implicit cei mai căutați jucători din curtea FCSB-ului. Fotbalistul venit de la Clinceni prezintă interes pentru formații de peste hotare, chiar din Occident;
 • În ultima vreme, s-a vorbit despre o ofertă pentru ardelean din zona arabă. Totuși, din informațiile Playsport.ro, la partida cu Anderlecht din UEFA Conference League, un membru al staff-ului de scouting de la Torino a venit special pentru a urmări extrema dreaptă a vicecampioanei României;
 • Fotbalist a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, despre monitorizarea sa de către clubul din Serie A.
 • Andrei Cordea, urmărit de Torino

  Cordea, fotbalist venit de la Academica Clinceni, a fost un pilon important pentru Nicolae Dică în aventura europeană. Acesta a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive în preliminariile din Conference League. Mai mult, a punctat și pe „London Stadium”, în înfrângerea cu West Ham.

  Automat, prestațiile sale au atras atenția de peste hotare. Patronul Gigi Becali a menționat că a refuzat o ofertă de trei milioane din zona arabă.

  Totuși, la meciul cu Anderlecht, încheiat 0-0, din informațiile Playsport.ro, în tribunele Arenei Naționale s-a aflat un membru din departamentul de scouting al celor de la Torino. Formația din Serie A îl monitorizează pe fotbalistul român de 23 de ani.

  Din păcate, jucătorul a intrat pe parcurs, în minutul 59, în locul lui David Miculescu. Ulterior, a ratat o ocazie uriașă într-un moment în care, se pare, a vrut să-i paseze unui coechipier cu poarta goală.

  Trecut pe la Novara, în Italia, Cordea se află la FCSB din 2021. În perioada petrecută la formația din Berceni, ardeleanul are deja 56 de meciuri strânse, timp în care a marcat de 11 ori și a pasat decisiv de șapte ori.

  „La tine aud prima oară”

  Imediat după partidă, Andrei Cordea a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, despre interesul celor de la Torino.

  N-am auzit despre acest lucru. Ești prima persoană care îmi zice, dar nu pot decât să mă bucur. Vreau să joc din ce în ce mai bine și să îmi fac treaba pe teren.”, a spus Cordea pentru Playsport.ro.

  În această stagiune, Andrei Cordea a bifat deja 15 partide, în Superligă și Conference League. În total, are cinci reușite și două pase decisive. În campionat, ca și echipa, Cordea a avut prestații mai puțin bune decât în Europa.

  Următorul meci pentru vicecampioana țării este cu Universitatea Craiova, duminică, de la 21.30.

  Mai apoi, echipa va lua pauza din cauza meciurilor echipei naționale din Liga Națiunilor. La reluare, FCSB primește vizita celor de la FC Argeș ca, ulterior, pe 6 octombrie, să se deplaseze în Danemarca pentru partida cu Silkeborg.

Urmăriți Playsport.ro și pe