EXCLUSIV. O mare glorie a Rapidului, internată în spital cu Covid! Și soția lui are probleme!

Marian Cărăvan 13.01.2021, 15:30
EXCLUSIV. O mare glorie a Rapidului, internată în spital cu Covid! Și soția lui are probleme!

O mare glorie a Rapidului trece prin momente grele. Fostul component de bază al echipei de lângă Podul Grant și al naționalei României este internat în spital. Și soția lui are probleme! Ambii au Covid-19.

O mare glorie a Rapidului, internată în spital cu Covid!

Fostul mare portar al Rapidului și al echipei naționale, Rică Răducanu trece prin momente grele. Este internat spital, alături de soția sa, ambii fiind infectați cu noul coronavirus. Anunțul a fost în urmă cu puțin timp.

Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soția sa, ambii având Covid-19.
Însănătoșire grabnică!, au transmis cei de la Rapid.

Au curs mesajele de susținere pentru Rică și soția sa.

Nea Rică, lasă covidul în ofsaid! Multă sănătate!, i-a transmis un fan.

Rica Raducanu este internat in spital, alaturi de sotia sa. Ambii au Covid
Rica Raducanu este internat in spital, alaturi de sotia sa. Ambii au Covid

Rică Răducanu a mai fost internat în spital, la Urologie

În urmă cu aproape doi ani, pe 19 iunie 2019, Rică Răducanu a fost internat la Spitalul Colentina, la secţia urologie. A avut un adenom de prostată, cu o retenție urinară.

Rică Răducanu avusese mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, făcând mai multe investigații.

Mă dor foarte tare genunchii şi picioarele de la cât sport am făcut la viaţa mea. Mi s-a zis că mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de 12 zile, declara Rică Răducanu în trecut.

Celebrul fotbalist, pe numele său adevărat Necula Răducanu, s-a născut la data de 10 mai 1946. A jucat la Rapid între 1965 şi 1975, apoi la Sportul Studenţesc şi la Steaua. Pentru Rică Răducanu, Rapidul nu a fost doar un club de fotbal ci întreaga sa viaţă, el fiind prezent mai tot timpul la stadion şi în preajma echipei. A prins 233 meciuri la Rapid în 1965-1967 şi a contribuit la cucerirea titlului din 1967 şi a Cupei României în 1972 şi 1979.

329 de partide are Răducanu în Divizia A, în tricourile formațiilor Rapid (’66-’75), Sportul (’75-’78), Steaua (’78-’80) și FC Baia Mare (’80-’81)

Rică Răducanu a fost portar al Naţionalei României şi a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic din 1970, unde a jucat inclusiv împotriva Braziliei lui Pele. Doi ani mai târziu s-a calificat cu echipa naţională în sferturile de finală ale Campionatului European. Are 61 de selecţii în echipa naţională, debutând într-un meci desfăşurat la Bucureşti la 24 iunie 1967 şi contând pentru faza preliminară a Campionatului European, România-Italia 0-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe