EXCLUSIV. Oferta care-i face cu ochiul lui Steliano Filip. Mureșan: „Nu cred că vrea să plece. Dacă lăsăm toți jucătorii liberi, facem pagubă la club”. Steliano: „Nu-mi doresc să mai stau”

Cătălin Mureșanu 04.01.2022, 22:11
EXCLUSIV. Oferta care-i face cu ochiul lui Steliano Filip. Mureșan: „Nu cred că vrea să plece. Dacă lăsăm toți jucătorii liberi, facem pagubă la club”. Steliano: „Nu-mi doresc să mai stau”

Renegat de Mircea Rednic, exclus din lot și contestat dur de fanii lui Dinamo în urma conflictului cu „Puriul”, atunci când a fost acuzat că ar fi orchestrat o revoltă în vestiar împotriva tehnicianului, Steliano Filip își dorește să părăsească formația din „Ștefan cel Mare”.

Chiar şi după ce Rednic a fost înlăturat, iar Flavius Stoican, noul antrenor al „câinilor”, a spus că se bazează pe serviciile sale, Filip pare hotărât să se despartă de echipa la care s-a format.

Locul 6 din Ungaria, tentația lui Steliano

Din păcate pentru fotbalistul în vârstă de 27 de ani dorința sa nu se leagă cu pretențiile conducerii lui Dinamo.

În timp ce fundașul stânga vrea să fie lăsat liber de contract, administratorul judiciar, reprezentat de firma RTZ, nu concepe o despărțire fără ca SC Dinamo 1948 SA, societate aflată în insolvență, să nu încaseze o sumă de transfer în urma cedării fotbalistului.

Sursele PlaySport.ro spun că Filip stă cu oferta în buzunar, fiind dorit în Ungaria. Mezokovesd, ocupanta locului 6 în prima ligă maghiară, dorește să-l înregimenteze pe jucătorul care a strâns șapte selecții la Echipa Națională a României, însă vecinii de la vest nu sunt deciși să achite și o sumă de transfer.

Contre indirecte, la tv, cu Iuliu Mureșan

În acest sens, Steliano Filip a oferit un episod atipic marți seară, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digisport 1. Astfel, după ce Iuliu Mureșan, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA, a intervenit și a spus că nu crede că Filip își dorește să plece, fotbalistul i-a transmis un mesaj lui Ionel Dănciulescu, fostul său coleg de la Dinamo și invitatul permanent al postului, prin care l-a confruntat pe oficialul dinamovist.

„Nu cred că Filip vrea să plece. Dacă lăsăm toți jucătorii liberi, facem pagubă la club”,  a fost enunțul lui Mureșan, contra lui Filip, via Dănciulescu, cel care se afla în platou și a făcut public mesajul, fiind sugestivă: „Filip mi-a spus că vrea să plece în această iarnă”. 

Dinamo dorește un jucător de la Mezokovesd. Poate deveni Filip monedă de schimb?

Pentru dinamoviști, Filip ar putea deveni o foarte bună monedă de schimb, asta după ce Gsp.ro a anunțat, marți seară, că oficialii din „Ștefan cel Mare” doresc să transfere un jucător chiar de la Mezokovesd.

Conform sursei citate, atacantul slovac Jakub Vojtus (28 ani), fost campion cu CFR Cluj, se află în atenția lui Flavius Stoican. Sub contract până în 2022 cu formația maghiară, vârful nu a reușit să se adapteze și dorește să se despartă de ocupanta locului 6 din campionatul Ungariei.

Urmăriți Playsport.ro și pe