EXCLUSIV. Păcălit de Farul după despărțirea de Gaz Metan, Nasser Chamed a semnat cu Chindia Târgoviște!

Justin Gafiuc 18.03.2022, 12:03
EXCLUSIV. Păcălit de Farul după despărțirea de Gaz Metan, Nasser Chamed a semnat cu Chindia Târgoviște!

Aflat din 2017 la Gaz Metan, Nasser Chamed se numără acum printre jucătorii nevoiți să părăsească nava în derivă a ardelenilor. A fost declarat liber de contract și și-a găsit deja echipă. Va rămâne în play-out după ce a semnat cu Chindia Târgoviște un angajament până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru un an.

Astfel, clubul dâmbovițean devine a doua destinație din Liga 1 pentru fotbalistul din Insulele Comore, națională pentru care a jucat de 23 ori și a marcat un gol.

Trupa lui Săndoi a profitat de indecizia lui Hagi, care intenționa să-l aducă pe litoral. La începutul săptămânii, Chamed însă a erupt pe pagina de Instagram a suporterilor Gazului.

”Sunt dezamăgit de cum s-a comportat Constanța”

”Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv Zoltan Iașko. Mi-a spus că nu mai fac transferuri până vară, este incredibil, am depus memoriu pentru Farul și ei mi-au făcut asta. Am fost până la Cluj să vorbim, mi-au zis că semnăm, dar s-au răzgândit. Sunt foarte dezamagit. După partida cu CFR Cluj făcusem acest acord cu Constanța, acum nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic. Asta e! Nu cred că plec acasă, dar sunt extrem de dezamăgit de Farul. Am crezut că acolo sunt oameni serioși, dar, din păcate, nu este așa”, a declarat Nasser Chamed. 

Născut în Franța, la Lyon, unde a și început fotbalul la Academia lui OL, atacantul povestea lucruri speciale din copilăria sa, într-un interviu acordat pentru Libertatea în 2018: ”Când am fost mic, eram un copil teribil. Rău ca un câine, turbat, obraznic, dur! Toți din familia mea se gândeau că voi deveni un asasin profesionist! Serios! Ajunsesem și eu să cred asta! Noroc că n-am intrat în anturaje dubiose, că îmi plăcea mult să joc fotbal și n-am ajuns, Doamne-Ferește, vreun killer!”.

”Mama îmi interzicea să merg la fotbal”

Și a continuat: ”Mai târziu, ajunsesem să mă cred cântăreț, aveam ceva har! Am crescut şi eu, şi fraţii mei în condiții foarte bune. Dacă ceva nu mergea bine, mama noastră găsea soluții să ne fie bine. Nu aveam tot ceea ce ne doream, dar făcea totul să ne ofere ce putea. Nu ne lovea când considera că trebuie să ne pedepsească. Dar îmi interzicea să merg la fotbal și fugeam de acasă pe ascuns. De multe ori, când mă prindea, mă băga în cămară şi mă ţinea închis doar pentru a nu mă întoarce pe teren. Îmi era frică de întuneric. Nu am fost un bun exemplu!”.

După o serie de sancțiuni sportive consecutive, cauzate de datorii extinse către jucători și antrenori, Gaz Metan a ajuns la minus un punct în clasamentul la zi din play-out. Clubul e pe punctul de a se dezintegra, iar LPF a decis să se implice spre a ține în viață gruparea până la finalul sezonului, căci o retragere în timpul competiției ar afecta plata drepturilor TV, cu consecințe directe spre bugetele tuturor celorlalte cluburi din L1. 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe