Exclusiv Playsport Live. „Diamantul” lui Gigi Becali, scos din cursa pentru titularizare. Cu ce problemă se confruntă

Autor: Olteanu Ștefan / 13.09.2021, 18:40
Exclusiv Playsport Live. „Diamantul” lui Gigi Becali, scos din cursa pentru titularizare. Cu ce problemă se confruntă

Accidentat la finalul lunii august, în partida cu Sepsi, Florinel Coman se află în perioada de recuperare. Helmut Duckadam, fosta glorie stelistă și unul dintre oamenii care au conexiuni la clubul FCSB, a făcut dezvăluiri interesante la Playsport Live.

În emisiunea moderată de Sorin Chiriac, Duckadam e sigur că Edi Iordănescu nu se poate baza pe „diamantul” lui Becali.

„Florinel Coman poate că își va reveni în play-off. Dar până atunci… nu cred. Va fi foarte complicat pentru el și mai ales că nu știm ce accidentare are. Am văzut că se repeta aceste accidentări și nu știu dacă își va mai reveni vreodată la nivelul pe care îl avea atunci când a venit de la Viitorul. Accidentările vin, nu ai ce să faci.

Accidentările lui Florinel Coman, normale?

Helmut Duckadam a făcut o paralelă între accidentarea și situația lui Florinel Coman și situația lui Simona Halep, care duce o viață extrasportivă model.

Să o dăm exemplu pe Halep. Eu cred că ea are o viață foarte sănătoasă. La fotbaliști mai amplificăm noi puțin cu viața extrasportivă. Depinde despre ce accidentări este vorba. La unele te refaci 70%, la altele 60%.

Există, însă, și două excepții în campionatele puternice din Europa: Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo.

Excepțiile există. Există Zlatan, există excepția Ronaldo. Astea sunt exceptiile. Nu cred ca il putem compara pe Coman cu Ronaldo sau Ibrahimovic. Cât despre dorința lui de a reveni, este o problemă personală. Fiecare știe ce vrea de la viată. Uitați-vă la Keșeru. A venit la 34 de ani, are dorință… Nu mai poate ce putea acum 3-4 ani, dar are dorință. Eu cred că el și cu Cordea au fost cei mai buni în meciul cu Dinamo.”