EXCLUSIV. Presiune pe Dinamo! Care sunt datoriile curente pe care trebuie să le plătească „câinii”. Dusan Uhrin jr., unul dintre cei care își cer banii

Bădulescu Silvian 31.01.2023, 17:32
 • Dinamo o duce din ce în ce mai greu pe zi ce trece. Situația financiară a echipei este foarte dificilă. Conform procedurii de insolvență, „câinii” sunt nevoiți să nu aibă datorii curente. Playsport.ro vă prezintă, în exclusivitate, toate sumele pe care Dinamo trebuie să le achite, conform datelor pe care RTZ le-a publicat în Buletinul procedurilor de insolvență, reprezentând datorii curente (VEZI GALERIE FOTO). În caz contrar, peste alb-roșii poate veni, în orice clipă, falimentul. Printre cei care au bani de recuperat de la bucureșteni se numără foștii antrenori Mircea Rednic și Dusan Uhrin jr., dar și Mirko Ivanovski, Andreas Mihaiu sau Cătălin Carp, fotbaliști care au părăsit formația din „Ștefan cel Mare” după retrogradare. În plus, există datorii și către Tarsin, firma de transport sau Primăria Municipiului București, reprezentând „contravaloarea facturilor restante”.
 • Au contribuit la retrogradarea echipei, acum își cer banii

  Situația de la Dinamo este din ce în ce mai grea pe zi ce trece. Clubul din „Ștefan cel Mare” suferă din punct de vedere financiar.

  Playsport.ro publică datele pe care RTZ le-a transmis în Buletinul procedurilor de insolvență. Sumele respective reprezintă datorii curente, pe care „câinii” vor fi nevoiți să le achite în regim de urgență. În total, bucureștenii au de plătit aproximativ 60.000 de euro.

  Printre cei care au bani de primit se numără Mircea Rednic (FOTO 1) sau Dusan Uhrin jr. (FOTO 2), ambii foști tehnicieni în „Groapă” în stagiunea trecută.

  Playsport.ro a scris, în trecut, despre procesul deschis de către „Puriu” cu Dinamo. Totuși, un nume surprinzător în această listă este cel al cehului Uhrin, un favorit al publicului.

  Acesta a stat pe banca tehnică la barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Ulterior, și-a încheiat înțelegerea cu Dinamo și a plecat din România. Totuși, are de recuperat aproximativ 6400 de euro.

  În ambele cazuri, „câinii” sunt nevoiți să achite restanțe salariale.

  „Câinii”, buni de plată față de Ivanovski, Mihaiu și Cătălin Carp

  Pe lângă datoriile pe care Dinamo le are față de jucători precum Akpala, Puljic, Janusz Gol sau Jonathan Morsay au apărut, din trecut, încă trei nume.

  Astfel, Dinamo are de achitat suma de 11.943 de euro către Mirko Ivanovski. Este vorba, ca și în cazul antrenorilor, de „creanțe salariale neachitate” (FOTO 3).

  Mai departe, există același tip de datorie și în cazul lui Cătălin Carp (FOTO 4), cu suma de 10.000 de euro sau Andreas Mihaiu (FOTO 5), fotbalistul Chindiei, cu suma de 9700 de euro.

  Dinamo, datoare față de Primăria Municipiului București

  Playsport.ro a scris, zilele trecute, despre banii pe care „câinii” trebuie să-i dea firmei de transport Tarsin (FOTO 6).

  Tarsin s-a adresat, la sfârșitul anului trecut, judecătorului sindic și solicită o creanță curentă în valoare de 32.000 lei. În caz de neplată, urmând procedura legală, firma de tranport cere intrarea în procedura de faliment a SC Dinamo 1948 SA.

  Ultima, dar nu cea din urmă: Primăria Municipiului București (FOTO 7).

  La data de 26 ianuarie 2023, la sediul subscrisei a fost înregistrată cererea de plată formulată de către Primăria Municipiului București, prin intermediul căreia solicită achitarea sumei în cuantum de 21.804,30 lei, reprezentând contravaloarea facturilor restante.”

Urmăriți Playsport.ro și pe