EXCLUSIV. Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf: Antrenorul a făcut primele declarații

Mihai Rosoiu 17.06.2021, 13:16
EXCLUSIV. Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf: Antrenorul a făcut primele declarații

Informația iminentului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp a explodat în presa românească. Până în momentul de față, impresara nu a dat niciun punct de vedere oficial. Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf a venit din partea antrenorului român.

Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf

Contactat telefonic de reporterii noștri, Laurențiu Reghecampf a evitat un răspuns concret pe marginea acestui subiect. Fostul tehnician de la FCSB nu a negat informația apărută în spațiul public, dar nici nu a confirmat-o. Discuția cu Laurențiu Reghecampf lasă loc de interpretări. În trecut, informațiile legate de despărțirea celor doi erau negate cu vehemență atât de Anamaria Prodan, cât și de soțul său:

Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Divorțul soților Reghecampf dat ca sigur de presa mondenă

În această dimineață, site-ul SpyNews.ro a publicat informația potrivit căreia cei doi au divorțat. La începutul lunii iunie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf organizau o ceremonie restrânsă în cadrul căreia și-au reînnoit jurămintele. Cei doi au împlinit 15 ani de căsnicie și au vrut să demonstreze tuturor încă o dată că se iubesc la fel ca în prima zi.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Totuși, tot mai multe voci susțin că separarea celor doi nu mai este doar un zvon. Se pare că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai sunt împreună, iar divorțul lor se va produce în viitorul apropiat.

Alte persoane din anturajul celor doi au susținut. în trecut, că aceștia sunt divorțați deja de mai multă vreme, variantă negată în mai multe rânduri de impresară.

Reacție vehementă a Anei Prodan

În urmă cu mai multă vreme, Anamaria Prodan a comentat pe marginea unui subiect asemănător, într-o manieră categorică. O presupusă relație extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf a fost comentată de soția acestuia:

Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta înțeleg că vrea să câștige și ea o pâine. Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp”, s-a dezlănțuit Anamaria Prodan la adresa femeii despre care se spune că s-ar iubi cu soțul impresarei.